Kaipaatko urbaania työtilaa tai vaihtelua ympäristöösi?

Scandic Helsinki Hub tarjoaa inspiroivat coworkingtilat ja modernit palvelut Helsingin keskustassa Annankadulla, Vanhan kirkkopuiston laidalla.ScaInspiroivat coworking-työtilat

Scandic Helsinki Hubin monipuoliset coworking-tilat ovat käytössäsi kellon ympäri ja olet tervetullut vaikka et asuisikaan hotellissa. Voit valita erityisesti työntekoon suunniteltuja tiloja tai rennoista aulatiloistamme mieleisen.

  • Kun kaipaat omaa rauhaa vaikkapa etäpalaverin ajaksi, voit varata käyttöösi yhden yksityisistä työtiloistamme 15 €/h tai hotellihuoneen koko päiväksi!

Kaikki palvelut saman katon alla

Yhdistä työpäivääsi vaivattomasti hotelliaamiainen kuten myös energisoivan lounas tai viihtyisä illallinen sekä kuntoilu ja rentoutuminen. Mikäpä sen mukavampaa kuin aloittaa päivä hotelliaamiaisella, jatkaa työskentelyä coworking-tiloissamme, nauttia työn lomassa virkistävä lounas ja purkaa päivän paineet kuntosalilla sekä rentoutua saunaosastollamme

Coworking-menu on saatavilla arkisin klo 11–15 sekä ravintolan aukioloaikoina. Tilaukset conference loungesta sekä ravintolan aukioloaikoina ravintolasta.

Coworking-tutustumishintaan Scandic Helsinki Hubissa

  • Coworking 10 €/hlö/päivä (norm. 19 €/hlö/päivä)
  • Coworking + hotelliaamiainen 25 €/hlö/päivä (norm. 29 €/hlö/päivä)
  • Coworking + saunan ja kuntohuoneen käyttö 15 €/hlö/päivä
  • Coworking + hotelliaamiainen + saunan ja kuntohuoneen käyttö 30 €/hlö/päivä

Coworking-työtilan hintaan sisältyvät nopea ja luotettava Wi-Fi, kahvia, teetä sekä vettä kuplilla tai ilman, 10 % alennusta ruoasta shopissa, ravintolassa ja baarissa sekä kopiointipalvelut. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden yksityisen työtilan käyttöön 15 €/alkava tunti (saatavuuden mukaan ja varattaivissa coworking-palvelun yhteydessä).

Varaa coworking

Varaukset suoraan Scandic Helsinki Hub -hotellin vastaanotosta.

Säännöt ja ehdot
Coworking-palvelu on ostettavissa vain hotellista. Tarjoushinta on voimassa Scandic Helsinki Hub -hotellissa toistaiseksi. Coworking-paikkoja ei voi varata ennakkoon, mutta työtila on aina taattu. Jos toivomasi työpaikka on varattu, auttaa henkilökuntamme löytämään toisen tilan. Kuittisi toimii tositteena ja se tulee esittää coworking-tilaa tai -etuja käytettäessä. 10 % alennus ruoasta on voimassa shopissa, ravintolassa ja baarissa joka päivä 5 henkilölle. Hintaan sisältyy maksutta vesi kuplilla ja ilman, mutta eivät shopin juomat. Kokoustiloja on käytettävissä saatavuuden mukaan coworking-palvelun yhteydessä ja varattavissa enintään kolmeksi (3) tunniksi.