Kaipaatko urbaania työtilaa tai vaihtelua työympäristöösi?

Uudenlainen Scandic Helsinki Hub tarjoaa inspiroivan miljöön ja modernit palvelut globaalin työmaailman rytmiin sovitettuina – vieläpä parhaalla sijainnilla Annankadulla, Vanhan kirkkopuiston laidalla Helsingin keskustassa.Sinulle sopivat coworking-työtilat

Monipuoliset coworking-tilamme ovat käytössäsi kellon ympäri ja olet tervetullut vaikka et asuisikaan hotellissa. Voit valita erityisesti työntekoon suunniteltuja tiloja tai rennoista aulatiloistamme mieleisen – inspiroitua ympäristöstä ja muista ihmisistä, löytää uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia.

Kun kaipaat omaa rauhaa vaikkapa etäpalaverin ajaksi, voit varata käyttöösi yhden yksityisistä työtiloistamme 15 €/h tai hotellihuoneen koko päiväksi!

Herkulliset ja hemmottelevat palvelut

Meillä yhdistät vaivattomasti työpäivääsi monipuolisen hotelliaamiaisen kuten myös energisoivan lounaan, viihtyisän illallisen sekä kuntoilun, rentoutumisen ja palautumisen. Mikäpä sen mukavampaa kuin aloittaa päivä aamiaispalaverilla, jatkaa työskentelyä tiloissamme, nauttia työn lomassa virkistävä lounas ja purkaa päivän paineet hyvin varustellussa kuntohuoneessamme sekä rentoutua saunaosastollamme. Meillä kuntoilet milloin vain ja saunakin lämpiää aamuin illoin!

Coworking-tutustumishintaan Scandic Helsinki Hubissa

  • Coworking 10 €/hlö/päivä (norm. 19 €/hlö/päivä)
  • Coworking + hotelliaamiainen 25 €/hlö/päivä (norm. 29 €/hlö/päivä)
  • Coworking + saunan ja kuntohuoneen käyttö 15 €/hlö/päivä
  • Coworking + hotelliaamiainen + saunan ja kuntohuoneen käyttö 30 €/hlö/päivä

Coworking-työtilan hintaan sisältyvät nopea ja luotettava Wi-Fi, kahvia, teetä sekä vettä kuplilla tai ilman, 10 % alennusta ruoasta shopissa, ravintolassa ja baarissa sekä kopiointipalvelut.

Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden yksityisen työtilan käyttöön 15 €/alkava tunti (saatavuuden mukaan ja varattaivissa coworking-palvelun yhteydessä).

Varaa coworking

Varaukset suoraan Scandic Helsinki Hub -hotellin vastaanotosta.

Säännöt ja ehdot
Coworking-palvelu on ostettavissa vain hotellista. Tarjoushinta on voimassa Scandic Helsinki Hub -hotellissa 1.9.-31.12.2022.  Coworking-paikkoja ei voi varata ennakkoon, mutta työtila on aina taattu. Jos toivomasi työpaikka on varattu, auttaa henkilökuntamme löytämään toisen tilan. Kuittisi toimii tositteena ja se tulee esittää coworking-tilaa tai -etuja käytettäessä. 10 % alennus ruoasta on voimassa shopissa, ravintolassa ja baarissa joka päivä 5 henkilölle. Hintaan sisältyy maksutta vesi kuplilla ja ilman, mutta eivät shopin juomat. Kokoustiloja on käytettävissä saatavuuden mukaan coworking-palvelun yhteydessä ja varattavissa enintään kolmeksi (3) tunniksi.