Coworking FAQ

Täältä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin koskien Scandicin coworking -palvelua. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit olla yhteydessä johonkin hotelleistamme.Minkälainen palveluun sisältyvä aamiainen on?

Kun ostat Coworking-päivän aamiaisella, pääset nauttimaan hotellin runsaasta buffet-aamiaisesta. Valikoimassamme on jokaiseen ruokavalioon ja makuun sopivia herkkuja.

Mihin aikaan aamiainen on tarjolla?

Aamiaisen aukioloajat vaihtelevat. Tarkasta hotellin ravintolasivuilta tai kysy vastaanotosta. Katso kaikki hotellimme.

Voinko työskennellä yhdessä hotellissa aamupäivällä ja toisessa iltapäivällä samalla coworking-maksulla?

Tietysti! Samaan hintaan sinulla on pääsy coworking-tiloihimme 270 Scandic-hotellissa Suomessa, muualla Pohjoismaissa, Saksassa ja Puolassa. Säästäthän kuitin ostoksestasi.

Miten ostan coworking-työtilan käyttööni?

Voit ostaa coworking-työtilan käyttöösi hotellista ja se on voimassa ostopäivästä alkaen.

Minkä kokoisen kokoustilan voin ostaa käyttööni?

Coworking-palvelun yhteydessä tuntihinnalla ostettavan kokoustilan koko vaihtelee. Meillä on pienempiä tiloja kahdelle hengelle, kuten myös laajempia tiloja suurellekin henkilömäärälle. Emme voi taata tietynkokoista kokoushuonetta, mutta teemme parhaamme järjestääksemme tilan, joka sopii tarpeisiisi. 

Majoitun hotellissanne, pitääkö minun maksaa voidakseni työskennellä hotellin aulassa? 

Majoittuvat vieraamme ovat aina tervetulleita istumaan aulaamme, myös työn merkeissä ilman erillistä maksua.

Kun vuokraan kokoushuoneen työtilaksi osana coworking-palvelua, voinko kutsua paikalle vieraita?

Kokoushuone ja edut ovat käytössä vain palvelun ostaneelle, joten vieraidesi tulee myös ostaa coworking-työtila päiväksi käyttöönsä. 

Voinko jakaa coworking-työtilan toisen henkilön kanssa? 

Coworking-palvelun työtila ja edut ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi jakaa toisen kanssa. 

Säännöt ja ehdot
Coworking-palvelu on ostettavissa vain hotelleissamme. Voit ostaa vain yhden (1 kpl) päivä-, viikko- tai kuukausipassin kerralla. Palvelu on voimassa heti ostopäivästä alkaen peräkkäisinä päivinä. Voit ostaa kerrallaan enintään kuukauden passin kerrallaan. Coworking-paikkoja ei voi varata ennakkoon, mutta työtila on aina taattu. Jos toivomasi työpaikka on varattu, auttaa henkilökuntamme löytämään toisen tilan. Kuittisi toimii tositteena ja se tulee esittää coworking-tilaa tai -etuja käytettäessä. 10 % alennus ruoasta on voimassa shopissa, ravintolassa ja baarissa joka päivä 5 henkilölle. Hintaan sisältyy maksutta vesi kuplilla ja ilman, mutta eivät shopin juomat. Kokoustiloja on käytettävissä saatavuuden mukaan coworking-palvelun yhteydessä ja varattavissa enintään kolmeksi (3) tunniksi.