Jyväskylän kesä

Kesäinen Jyväskylä tarjoaa paljon: tapahtumia, järvimaisemia, mainiot ostosmahdollisuudet sekä monipuolinen ravintola- ja baaritarjonta takaavat tekemistä vaikka koko viikonlopuksi.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Kiehtova kesäkohde

Kätevä ostoskaupunki

Jyväskylän keskustan läpi kulkeva Kauppakatu ja sen varrella sijaitseva Kompassiaukio ovat tunnettuja kohtaamispaikkoja. Kompassiaukiolla järjestetään kesäisin paljon tapahtumia, kuten teatteri- ja musiikkiesityksiä. Keskustasta löytyy runsaasti ostosmahdollisuuksia, kahviloita ja ravintoloita. Ostoksia voi tehdä myös Toivolan vanhan pihan makasiinien käsityöputiikeissa ja -pajoissa.

Nauti upeista maisemista

Jyväskylän keskustan läheisyydessä sijaitsevalta Harjulta ja sen päällä olevalta Vesilinnan näköalatasanteelta avautuvat upeat maisemat keskustan yli Jyväsjärvelle. Harju on myös suosittu ulkoilualue siellä kulkevien useiden polkujen ja kävelyreittien ansiosta.

Jyväskylän kesäisistä maisemista voi nauttia myös risteilyllä. Nouse sisävesilaivan kyytiin ja nauti upeista järvimaisemista. Jyväskylästä pääsee kanavareittejä Pielavedelle ja Lahteen saakka. Valikoimasta löytyy lyhyempiä sekä pidempiä risteilyjä.

Menovinkkejä kesä-Jyväskylään

Jyväskylän suurin kesätapahtuma lienee heinäkuun lopussa järjestettävä Neste Oil Rally Finland. Tämän lisäksi kaupungissa järjestetään monia kesätapahtumia, joista heinäkuussa järjestettävät Jyväskylän Kesä -festivaali ja Suomipop-festivaali ovat tunnetuimpia. Tämän Suomen vanhimman kaupunkifestivaalin tarjontaan kuuluu monipuolisesti teatteri- ja musiikkiesityksiä sekä paljon muuta kaikenikäisille. Myös Lounaispuisto Yläkaupungilla tarjoaa kesäisin monenlaista ohjelmaa festivaaleista ulkoilmaelokuviin.

Letkeitä lomapäiviä koko perheen kesken

Laajavuoren seikkailupuisto ja Nokkakiven huvipuisto viihdyttävät perheen pienimpiä! Palloilukeskus Hutunki ja Suomen käsityön museon tehtävärata tarjoavat myös mukavaa tekemistä perheen pienimmille. Tutustu myös paikallisen paahtimo Papun omaan kahviin. Mikä parasta, kupillinen Papun kahvia on yksi kaupungin edullisimmista.

Hotellimme Jyväskylässä