Aktiviteetit Laajavuoressa

Scandic Laajavuoren ympäristö tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ympäri vuoden. Kesäpäivää Laajavuoressa voit viettää seikkailupuistossa tai nauttien upeista luontoelämyksistä.seikkailuja laajavuoressa ympäri vuoden

Scandic Laajavuoren kylpylähotellin vieressä sijaitseva Laajavuoren seikkailupuisto Laajis on yksi Pohjoismaiden suurimmista; kiivettävää ja zipline-köysiliukuja löytyy puiden latvoista ja tolpista lähes 2,5 kilometrin verran. Ratoja löytyy niin aloittelijoille kuin kovakuntoisillekin. Voit myös vuokrata e-fatbiken, sähkömaastopyörän, enduromaastopyörän tai alamäkipyörän ja kokea vauhdin hurmaa Laajavuoren rinteiden eritasoisilla reiteillä. Koko perheelle sopivaa rentoa frisbeegolfia voit pelata eritasoisilla radoilla. Alueella vuokraat myös SUP-laudan tai alamäkipotkulaudan.

Perheen pienimmille hupia tarjoaa Laajavuoren seikkailupuiston yhteydessä toimiva Hupimaa sekä Nokkakiven huvipuisto ja Suomen käsityön museon tehtävärata tarjoaa paljon kivaa myös perheen pienimmille. 

Upeita elämyksiä Laajavuoren luonnossa 

Laajavuoren luontopolku alkaa noin 500 metrin päästä Scandic Laajavuoren kylpylähotellista. Polku kiertää alueen noin neljän kilometrin mittaisena kiiveten Laajavuoren ala- ja välirinteiden metsissä. Polun varrella on alueen luonnosta kertovia rastitauluja ja myös taukopaikaksi laavu, jossa voit käydä nauttimassa nokipannukahvit. Alueelta löytyy myös kaunis Vuorilampi, jonka itäpuolella on uimapaikka uimahyppyrin kera.

Myös Jyväskylästä löytyy paljon hauskaa kesätekemistä.

Talvi Laajavuoressa

Talvinen Laajavuori tarjoaa upeat mahdollisuudet erilaisille talviaktiviteeteille. Laajavuoren hiihtokeskuksesta Laajiksesta löydät 13 laskettelurinnettä, yhden pulkkamäen, kuusi hissiä, 48 kilometriä hiihtolatuja sekä talvipyöräilyreitin.

Laajavuoren alueella voit lumikenkäillä esimerkiksi laavuille tai nuotiopaikoille. Lisäksi voit harrastaa pyöräilyä myös talvella. Talvipyöräilylle on tehty omat valmiiksi merkatut reitit. Laajavuoren Lumimaassa pääset laskemaan pulkkamäkeä.

Scandic Laajavuoressa on kylpylän ja kuntosalin lisäksi minigolfrata ja keilahalli