Aktiviteetit Laajavuoressa

Scandic Laajavuoren kylpylähotelli ympäristöineen sekä viereinen Laajiksen seikkailupuisto tarjoavat monipuolisia aktiviteetteja ja vaihtoehtoja liikuntaan, rentoutumiseen ja virkistäytymiseen.Aktiviteetit Scandic Laajavuoressa

Hotellin tiloissa ja alueella riittää hemmottelevaa ja hauskaa tekemistä. Varmistaaksesi elämyksellisen loman suosittelemme suunnittelemaan ja varaamaan tekemiset ja hoidot jo ennen vierailua.

Seikkailupuisto Laajis

Scandic Laajavuoren kylpylähotellin vieressä sijaitseva Laajis on yksi Pohjoismaiden suurimmista seikkailupuistoista.

Kesäkauden aktiiviseen lomapäivään löytyy kiivettävää ja zipline-köysiliukuja löytyy puiden latvoista ja tolpista lähes 2,5 kilometrin verran. Ratoja löytyy niin aloittelijoille kuin kovakuntoisillekin. Voit myös vuokrata e-fatbiken, sähkömaastopyörän, enduromaastopyörän tai alamäkipyörän ja kokea vauhdin hurmaa Laajavuoren rinteiden eritasoisilla reiteillä. Koko perheelle sopivaa rentoa frisbeegolfia voit pelata eritasoisilla radoilla. Alueella vuokraat myös SUP-laudan tai alamäkipotkulaudan.

Perheen pienimmille hupia tarjoaa Laajavuoren seikkailupuiston yhteydessä toimiva Hupimaa.  

Talvinen Laajis tarjoaa upeat mahdollisuudet erilaisille aktiviteeteille. Laajiksesta löydät 13 laskettelurinnettä, yhden pulkkamäen, kuusi hissiä, 48 kilometriä hiihtolatuja sekä talvipyöräilyreitin.

Laajavuoren alueella voit lumikenkäillä esimerkiksi laavuille tai nuotiopaikoille. Lisäksi voit harrastaa pyöräilyä myös talvella. Talvipyöräilylle on tehty omat valmiiksi merkatut reitit. Laajavuoren Lumimaassa pääset laskemaan pulkkamäkeä.

Laajavuoren luontopolku 

Laajavuoren luontopolku alkaa noin 500 metrin päästä Scandic Laajavuoren kylpylähotellista. Polku kiertää alueen noin neljän kilometrin mittaisena kiiveten Laajavuoren ala- ja välirinteiden metsissä. Polun varrella on alueen luonnosta kertovia rastitauluja ja myös taukopaikaksi laavu, jossa voit käydä nauttimassa nokipannukahvit. Alueelta löytyy myös kaunis Vuorilampi, jonka itäpuolella on uimapaikka uimahyppyrin kera.

Videoesittelyt

Kesä Laajavuoressa

Talvi Laajavuoressa