Kylpylä ja Day Spa

Scandic Laajavuori -hotellin kylpylässä on helppo rentoutua. Erilaisten altaiden ja saunojen lisäksi voit nauttia Day Span hemmottelevista hoidoista.

Kylpyläosasto

Virkistävän irtioton arjesta viimeistelee laadukas kylpyläosastomme. Nauti lämpimistä porealtaista ja vesilaguunista tai ui kuntouintialtaassamme. Monipuolinen saunavalikoimamme ei jätä ketään kylmäksi. Panorama-allasbaarista on saatavilla virvokkeita sekä makeaa ja suolaista pikkunälkään. Kylpylän vapaa käyttö sisältyy hotelliasiakkaiden majoitushintaan.

Kylpylän päiväkävijöiden hinnaston löydät täältä

Aukioloajat

ma–to 7.00–21.00
pe–la 7.00–22.00
su 7.00–20.00

Allasosasto sulkeutuu 30 min ennen kylpylän sulkemista.

Huom! Osa panorama-altaasta on varattu vauvauinnille torstaisin klo 16.00–18.00 ja lauantaisin klo 8.00–9.30. Vauvauintien ajan poreet ja hierontapisteet ovat turvallisuussyistä pois käytöstä.

Allasosasto

800 m2 allasosastolta löytyy erilaisia altaita kuntouintialtaasta hemmottelevaan lämpimään vesilaguuni altaaseen ja porealtaisiin.

Altaat

  • Panorama-allas +32 °C syvyys 140 cm
  • Lasten allas +32 °C syvyys 32 cm
  • Lämmin vesilaguuni +37 °C syvyys 80/130 cm
  • Kylmäallas +7 °C syvyys 130 cm
  • Kuntouintiallas +29 °C syvyys 150 cm
  • Poreallas +34 °C

Saunat

Meillä miehet voivat lämmitellä korpi-, mökki-, city- tai höyrysaunassa, naiset ruusu-, kristalli- ja höyrysaunassa. Yhteinen höyrysauna naisille ja miehille, jonka naisten- ja miestenpuolen erottaa toisistaan maitolasiseinä. Kylpylässämme on myös monista terveysvaikutuksistaan kiitelty infrapunasauna.

Vinkki! Tutustu myös Hyvinvointikeskus 4Eventin liikuntaan, hyvinvointiin ja terveyteen liittyviin palveluihin!

Vuokrattavat ja myytävät tuotteet

Kylpylän vastaanotossa on vuokrattavia pyyhkeitä. Pyyhevuokra 3,50 €.