Varaa

roast ravintola ja baari scandic jyväskylä station hotelli jyvaskylä suomi
roast ravintola ja baari scandic jyväskylä station hotelli jyvaskylä suomi
Takaisin hotelliin

Restaurant & Bar Roast

Meillä nautit tuoretta, kauden parhaista raaka-aineista valmistettuja annoksia ja maistuvia burgereita. Kesäisin avaamme myös aurinkoisen terassin.

Hotellissamme on tarjolla aamiaisbuffet ja porrastamme aamiaiselle saapumista majoittujien määrän mukaan. Jos haluat syödä aamiaisen mieluummin huoneessasi, voit tilata take away -vaihtoehtomme edellisenä iltana. Illallisannoksia voit tilata take away -periaatteella ravintolastamme.

Turvallisen vierailun varmistamiseksi olemme lisänneet siivous- ja hygieniatoimia ja huomioimme turvavälit.

Restaurant & Bar Roast on juuri uudistettu ravintola hotellimme yhteydessä.

Kesäisin avaamme viihtyisän terassin, jossa on tarjolla ravintolan herkullinen à la carte -lista sekä raikkaita juomia pöytiintarjoiltuna. Aurinko paistaa terassille aamusta iltaan asti. Käynti terassille ravintolan kautta. Tarjoilemme myös herkullista lounasta arkipäivisin.

Tiesithän, että olet tervetullut aamiaiselle, vaikka et majoittuisikaan meillä. Aamiaisen hinta ei-majoittuville vieraille on 19 €/hlö.

Scandic Friends -jäsenenä syöt 10 % alennuksella ravintolassamme. Etu on voimassa viikonloppuisin ympäri vuoden. Jos et ole vielä jäsen, liity heti ja hyödynnä etu!

Aukioloajat

Aukioloajat
Aamiainen: Ma-pe 06:00-09:00, la-su 07:30-11:00
Lounas: Ma-pe 10:45-13:30, la-su Suljettu
Illallinen: Ma-la 17:00-22:00, su Suljettu
 (Keittiö avoinna: Ma-la 17:00-22:00, su Suljettu)

Baari: Ma-su 09:00-00:00