Day Spa

Hemmotteluhoidot ja hierontapalvelut kuuluvat rentouttavaan kylpylälomaan.Hierontapalvelut

Klassinen, rentouttava hieronta räätälöidään sinun tarpeittesi ja toiveittesi mukaan. Hieronta rentouttaa lihaksia, parantaa aineenvaihduntaa ja nopeuttaa rasituksesta palautumista. Hieroja-kuntohoitajana toimii Jari Pilkkakangas. Sunnuntaisin ja arkipyhinä hierontojen hintaan lisätään +20 %.

Klassiset hieronnat

Niska-hartiahieronta 25 min | 35 €

Puolihieronta 40 min | 50 €

Laajennettu puolihieronta 55 min | 70 €

Kokovartalohieronta 85 min | 95 €

Hemmotteluhieronnat

Aromahieronta 55 min. | 70 €
Aromahieronta on lempeä ja rentouttava kokovartalohoito. Hieronta tehdään lämpimällä öljyllä, johon on sekoitettu haluamaasi tuoksua.

Hunajahieronta 45 min. | 60 €
Hunajahieronta on vanha Tiibetiläinen hoitomuoto. Hunaja sivellään ihollesi ja lihakset hierotaan hunajan kanssa pehmeiksi. Hunajahieronta myös parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Jalkapohjahieronta 45 min. | 60 €
Jalkapohjahieronta on kokonaisvaltainen kehoa, mieltä ja tunteita tasapainottava hoito, joka sopii kaikille. Sen jälkeen tunnet olosi kevyeksi ja rentoutuneeksi.

Päähieronta 45 min. | 60 €
Rentouttava ja piristävä hoitohetki samassa paketissa. Hartioiden, pään ja kasvojen lempeä mutta tehokas käsittely.

Suklaahieronta 55 min. | 70 €
Rentouttava kokovartalohieronta tehdään lämpimällä suklaantuoksuisella kaakaoöljyllä, joka elvyttää, pehmentää ja kosteuttaa ihoasi.

Hot Stone -hieronnat 

Hot Stone -kuumakivihieronta
30 min. | 52 € / 60 min. | 90 €

Hot Stone - aromaattinen kuumakivihieronta
30 min. | 57 € / 60 min. | 77 €

Asiakasta hierotaan pehmeillä ja lämpimillä luonnon hiomilla laavakivillä seesteisessä ympäristössä. Kuumakivihieronta pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen. Se pehmittää lihaskudosta, laajentaa verisuonistoa, parantaa lymfan kiertoa ja poistaa lihasjännityksiä.

Day Spa -paketit

Kaikille aisteille 30 min | 57,50 € / 67,80 € sunnuntaisin ja arkipyhinä
sis. kuumakivihieronnan (30 min) sekä kylpylän käytön, pyyhkeen, kylpytakin ja tossut.

Aromahemmottelu 45 min | 73,50 € / 87 € sunnuntaisin ja arkipyhinä
sis. aromahieronnan (45 min) sekä kylpylän käytön, pyyhkeen, kylpytakin ja tossut.

Kosmetologi- ja parturi-kampaamopalvelut

Day Span monipuolisista parturi-kampaamopalveluista sekä kosmetologin ja jalkojenhoitajan (AT) palveluista vastaa Studio AK Laajavuori. Alla esimerkkejä palveluista.

Parturi-kampaamopalvelut

Parturileikkaus alk. 27 €
Kampaamoleikkaus alk. 37 €
Hiusten värjäys + leikkaus (lyhyet) alk. 80 €
Permanentti + leikkaus (lyhyet) alk. 100 €
Juhlakampaus alk. 58 €
Ilta-/juhlameikki 63 €

Spa-hoidot

Kosmetologin tekemissä Spa-hoidoissa käytämme kotimaista Ekopharma-luonnonkosmetiikkasarjaa sekä yhdysvaltalaista, ylellistä Repêchage-tuotesarjaa. Repêchage on palkittu ja tutkitusti tehokas. Spa-jalkahoidossa on käytössä OPI:n tuotteet.

Spa-kasvohoito 45 min | 59 €
Tämän kasvohoidon ennätät ottamaan vaikkapa ruokatunnilla. Irrottaudu hetkeksi rentoutumaan, hemmoteltavaksi ja hoidattamaan ihoasi. Palvelun sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, naamio, loppuvoiteet ja paineluhieronta aromaöljyllä. Spa-kasvohoito toteutetaan kotimaisilla Ekopharman tuotteilla ja hoitolinja valitaan asiakkaan ihon mukaan. Herukka rauhoittaa ja vahvistaa. Tyrni uudistaa ja kiinteyttää. Vadelma kosteuttaa ja heleyttää. Karpalo tasapainottaa ja vähentää tulehdusta.

Spa-jalkahoito 45 min | 49 €
Spa-jalkahoito on pieni pala luksusta arjen keskellä. Se sisältää kylvyn, kuorinnan, naamion ja rasvauksen. OPI:n tuotteilla tehtävät jalkahoidot ovat rauhoittavia ja tehokkaita, ja ne palauttavat jalkaterät keveiksi ja energisiksi.

Fusion Chocofina - suklaahemmottelu 30 min | 75 €
Sisältää orgaanisesti puhdasta kaakaojauhetta, joka syväkosteuttaa ihoa parantaen samalla sen verenkiertoa. Kuorintanaamio tekee ihosta silkinpehmeän. Hoito toteutetaan Repêchagen tuotteilla.

Sea Spa Glow Kuolleenmeren vartalokuorinta 60 min | 95 €
Koko vartaloa kuoriva hoito, perustuu eetteristen öljyjen, Kuolleenmeren suolan ja oliiviöljyn yhdistelmään. Hoito poistaa tehokkaasti kuolleet ihosolut syväpuhdistaen ja jättäen samalla ihon täydellisen sileäksi ja raikkaaksi. Suolakuorinnan jälkeen tehdään hieronta merileväpohjaisella vartalovoiteella. Hoito sopii kuivalle ja karhealle iholle sekä ennen rantalomaa, sillä se ehkäisee karvojen sisään kasvamista. Hoito tehdään Repêchage Sea Spa Glow Kuolleenmeren vartalokuorintatuotteilla.

Kosmetologipalvelut

Erilaisten spa-hoitojen lisäksi on saatavana mm.
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu 32 €
OPI:n kynsipalvelut alk. 17 €
Voit valita käsihoidon joko värilakkauksella, kestolakkauksella tai viilalla tehtävällä kynnen kiillotuksella. Hoito tehdään OPI:n laadukkailla ja kestävillä tuotteilla.

Jalkojenhoitajan (AT) palvelut

Jalkojenhoitajan palvelut tähtäävät jalkojen hyvinvoinnin ylläpitoon sekä ne edistävät jalkojen terveyttä. Palveluvalikoimaan kuuluu mm.

Perinteinen jalkahoito 60 min | 59 €
Sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien, kovettumien, känsien ja syylien hoidon sekä hieronnan.

Vaativa jalkahoito 75 min | 69 €
Sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien, kovettumien, känsien ja syylien hoidon sekä hieronnan. Soveltuu asiakkaalle, jolla on vaativaa hoitoa tarvitsevia jalkaongelmia.