Scandic Kuopio

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Ravintola

Nauti maittava illallinen pitkän kaavan mukaan tunnelmallisessa ravintolassamme, jossa palvelu on mutkatonta. Monipuoliselta listaltamme löydät niin paikalliset herkut kuin klassikko-burgerinkin. Meillä tunnet itsesi aina tervetulleeksi!

Ota yhteyttä

+358 17 1952132

Istu kattokristallien alla ja nauti pohjoismaisista erikoisuuksista, kuten makeanveden kalasta tai poronlihapihvistä tässä rennossa kuopiolaisravintolassa. Monipuoliselta ruokalistalta löydät myös Scandic Klassikot.

Aukioloajat

Aukioloajat
Aamiainen: Ma-pe 06:30-09:30, la 07:00-10:00, su 07:30-10:30
Illallinen: Ma-to 17:00-22:30, pe-la 17:00-23:00, su Suljettu (Keittio sulkeutuu 30 min ennen ravintolan sulkeutumista: Ma-to 17:00-22:30, pe-la 17:00-23:00, su Suljettu)