Qstock

Heinäkuussa rokataan taas Oulussa! Qstock -festari järjestetään ensi kesänä 26.–27.7. Varaa nyt mukava majoitus läheltä festarialuetta.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Suuntaa Qstock-festareille Ouluun

Useina vuosina loppuunmyyty Qstock järjestetään jälleen ensi kesänä Oulun Kuusisaaressa. Festareilla nähdään suosittuja artisteja ympäri maailman! Lavalle nousevat muun muassa Elastinen, Vesala, JVG, The Offspring, Kaija Koo, Michael Monroe ja Popeda.

Majoitus Oulussa

Varaa majoitus nyt ja varmista paikkasi festareiden viileimmässä hotellissa. Scandic Oulu City on lähellä kaupungin palveluita ja kävelymatkan päässä festarialueesta. Toinen keskustan hotellimme Scandic Oulu Station sijaitsee lähellä rautatieasemaa. Netissä varaat aina parhaan hinnan! Huomioithan, että majoitushintaan ei sisälly festarilippua.

Festarivieraille rannekkeella Scandic Oulu City -hotellin ravintola Torilla sekä Scandic Oulu Station -hotellin ravintola tarjoavat 26.–27.7.2019 à la carte -annoksista 20 % alennuksen. Etu ei edellytä yöpymistä.