Varaa

Scandic Hamburger Börs
Scandic Hamburger Börs
Takaisin hotelliin

Ravintola Más

Tunnelmallisessa ravintolassa nautit runsaan aamiaisen ja maittavan espanjalaisvaikutteisen illallisen.

Espanjalaisvaikutteisessa ravintolassamme vietät aikaa herkutellen; voit kokeilla avokeittiömme grillin herkkuja, maistella useita pieniä annoksia tai tilata isomman annoksen jaettavaksi koko seurueen kesken.

Sisäpihan puolella ravintola avautuu kesällä säiden salliessa legendaariselle ulkoterassille, joka sai nimekseen kutsumanimensä mukaisesti ”Börs Pöheikkö”. Sen suojellut vanhat lehtipuut säilyvät jykevästi paikallaan tarjoten viihtyisän rentoutumispaikan keskellä kaupunkia. Lasi- ja ulkoterassiravintola muodostavat mukavan paikan virkistävien juomien nauttimiseen niin pouta- kuin pilvipäivänäkin. Terassi on avoinna kesäkaudella.

Scandic Friends -jäsenenä syöt 10 % alennuksella ravintolassamme. Etu on voimassa viikonloppuisin ympäri vuoden sekä valittuina loma-aikoina. Jos et ole vielä jäsen, liity heti ja hyödynnä etu!

Tiesithän, että olet tervetullut nauttimaan runsaasta aamiaisesta ja hotellin tunnelmasta, vaikka et majoittuisikaan meillä. Aamiaisen hinta ei-majoittuville vieraille on 20,90 €/hlö.

Aukioloajat

Aukioloajat
Illallinen: Ma-to 17:00-22:30, pe-la 16:00-23:00, su 18:00-22:00
 (Keittiö sulkeutuu: Ma-to 17:00-22:00, pe-la 16:00-22:00, su 18:00-22:00)