Hamburger Börs staycation

Scandic Hamburger Börs -hotellissa vietät ikimuistoisen ja upean staycation-elämyksen! Upea ja ikoninen Hamburger Börs on palvellut vieraitaan Turun keskustan parhaalla paikalla kauppatorin vierellä jo vuodesta 1894. Hienostuneesti uudistettu hotelli tarjoaa ikimuistoisia hotellielämyksiä moderneissa puitteissa.Staycation jokaiseen makuun

Hotellin huoneissa on tyylikäs sisustus ja näkymät joko torille tai rauhalliselle sisäpihalle. Monipuolinen huonevalikoima tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Ylimmän kerroksen tilavissa sviiteissä kaari-ikkunat ja leveät ikkunalaudat houkuttelevat ihailemaan kaupungin vilinää.

Sisäpihan puoleinen uudisrakennus kunnioittaa tyyliltään 1900-luvun alun arkkitehtuurin piirteitä. Hotellin jugend-ajan suojeltu osa tarjoaa uniikit ja ainutlaatuiset nykytekniikalla varustetut puitteet niin kokousten, juhlien kuin perhetilaisuuksienkin näyttämöksi.

Börs Katto – upeita näkymiä yli kattojen

Hotellin 9. kerroksen baarissa ja kattoterassilla nautit virkistäviä juomia ja ihailet upeita näkymiä yli kaupungin kattojen. Viikonloppuisin nautit DJ:n rytmeistä ja kesäkaudella kattoterassi on avoinna joka päivä.

Tunnelmallinen ravintola Más

Espanjalaisvaikutteisessa ravintolassamme vietät aikaa herkutellen; voit kokeilla avokeittiömme grillin herkkuja, maistella useita pieniä annoksia tai tilata isomman annoksen jaettavaksi koko seurueen kesken.

Sisäpihan puolella ravintola avautuu kesällä säiden salliessa legendaariselle ulkoterassille, joka sai nimekseen kutsumanimensä mukaisesti ”Börs Pöheikkö”. Sen suojellut vanhat lehtipuut säilyvät jykevästi paikallaan tarjoten viihtyisän rentoutumispaikan keskellä kaupunkia. Lasi- ja ulkoterassiravintola muodostavat mukavan paikan virkistävien juomien nauttimiseen niin pouta- kuin pilvipäivänäkin. Terassi on avoinna kesäkaudella.

Aamiainen – staycationin kohokohta

Heräätkö hyvään päivään tuoreella leivällä ja höyryävällä kupilla kahvia vai maistuisiko virkistävä smoothie? Tarjolla on erinomainen valikoima leipiä, muroja sekä jugurtteja. Jos haluat aloittaa aamusi erityisen raikkaasti, tarjoamme myös valikoiman hedelmiä ja mehuja. Runsas aamiaisemme aloittaa onnistuneen päivän ja tarjolla on aina jotain jokaisen makuun. Viikonloppuisin aamiaisemme palvelee pidempään.

Huoneita jokaiseen makuun

Scandic Hamburger Börs tarjoaa modernin rauhallisen majoituksen, jossa upeasti sisustetut ilmastoidut huoneet varmistavat miellyttävät yöunet. Huoneita löytyy jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Valitsisitko staycationillesi viihtyisän standard-huoneen, ylellisellä erityisvarustelulla viimeistellyn Superior-huoneen vai ehkäpä ylellisen ja erittäin tilavan 7. kerroksen sviitin?

Hemmottelua huoneessa

Miltä kuulostaisi valmis aamiainen sängyssä tai herkullinen illallinen hotellihuoneen rauhassa? Voit tilata ravintolan aukioloaikoina listalta ruokaa ja juomaa. Voit myös tilata aamiaisen oman huoneen rauhaan tai pullon kuplivaa kruunaamaan staycationin.

Kuntoilua ja saunomista

Vaikka sänkymme ovat mukavat, sinun ei tarvitse jättää treeniä väliin. Suuntaa hotellin kuntohuoneeseen tai lähialueen parhaille ulkoilureiteille. Voit myös lainata polkupyörän tai kävelysauvat vastaanotostamme. Päivän päätteeksi rentoudut saunan lempeissä löylyissä.

Hotellin tarina

Upea ja ikoninen Hamburger Börs on palvellut vieraitaan Turun keskustan parhaalla paikalla kauppatorin vierellä jo vuodesta 1894. Hotellissa yhdistyy saumattomasti Vanhan Börsin juhla- ja tapahtumatilat moderniin uudisrakennukseen.

Scandic Hamburger Börs on yksi Suomen vanhimmista hotelleista. Alkujaan paikalla oli ravintola Hamburger Bierhalle, joka kuitenkin laajeni hotellitoimintaan omistaja Wallina Valtinin johdolla. Samalla vaihtui myös nimi Hamburger Börsiksi. Scandicille Hamburger Börs siirtyi vuonna 2019 ja hotelli remontoitiin. Myös 1885 rakennettu hotellin vanha osa, Vanha Börs, kunnostettiin ja palautettiin vanhaan loistoonsa rakennustöiden yhteydessä. Vanhojen yksityiskohtien palauttaminen on toteutettu yhteistyössä Museoviraston kanssa.