Scandic Aarhus City, bar
Scandic Aarhus City, bar

Scandic Aarhus City

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Aulabaari

Rauhoitu hetkeksi aivan Scandic Aarhus City -hotellin vastaanoton vieressä sijaitsevassa viihtyisässä aulan lounge-baarissa.

Ota yhteyttä

+45 89318132

Scandic Aarhus City -hotelliaulan lounge-baari on tyylikkäine skandinaavisine muotoiluineen ja kalusteineen täydellinen paikka tavata ystäviä ja kollegoita aivan uudenlaisissa puitteissa. Ota kuppi kahvia milloin tahansa, nauti herkullinen lounas tai vaihda kuulumisia ystävien tai liikekumppaneiden kesken.

Illalla voit rentoutua martinin tai cocktailin äärellä ja nauttia baarin taustamusiikista. Lounge-baarissamme on säännöllisesti elävää musiikkia ja DJ:t soittamassa sekä tilaisuuksia jokaiseen makuun.

Aukioloajat

Opening hours
Bar: Mon-Thu 11:00-00:00, Fri-Sat 11:00-01:00, Sun 11:00-23:00