Varaa

Scandic Aarhus City, L'øst
Scandic Aarhus City, L'øst Scandic Aarhus City, L'øst Scandic Aarhus City, restaurant L'øst
Takaisin hotelliin

Ravintola L’øst

Østergadella sijaitsevaa ravintolaa inspiroi halu valmistaa erinomaisia annoksia. Suosimme paikallisia tuottajia ja menu vaihtuu kauden mukaan tarjoten aina tuoreimpia raaka-aineita.

Ota yhteyttä

+45 89318132

Varaa pöytä

Østergadella sijaitsevaa ravintolaa inspiroi halu valmistaa erinomaisia annoksia. Suosimme paikallisia tuottajia ja pohjoismaiseen keittiöön pohjautuva menu vaihtuu kauden mukaan tarjoten aina tuoreimpia raaka-aineita.

Meillä on rohkeutta tunnistaa trendejä ja yhdistää herkullisia raaka-aineita uusin tavoin niin, että voimme sekä yllättää että ihastuttaa. Mitään ei jätetä sattuman varaan, vaan jokainen annos on täynnä kulinaristisia nautintoja, laatua ja erinomaisia raaka-aineita.

Voit olla aina varma, että pihvisi on ylellisen herkullinen. Keittiömme tarjoaa vapaasti laiduntavan tanskalaisen Angus-lihakarjan lihaa, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa mureudestaan ja marmoroituneisuudestaan.

Vaalimme avokeittiön rustiikkisessa ympäristössä luonnollista, yksinkertaista ja intiimiä tunnelmaa. Kunnioitamme ilmapiiriä ja hyvää makua. Palaat L’øst-ravintolaan varmasti yhä uudelleen.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Sat 11:00-17:00, Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-21:30, Sun Closed
Bar: Mon-Sat 11:00-00:00, Sun 11:00-22:00