Fynske Landsbyn kylä

Tutustu Fynske Landsbyn kylään - se on ulkoilmamuseo, jossa on näytteillä Fynske Landsbyn kylä sellaisena kuin miltä se saattoi 1800-luvulla näyttää. Museossa on maatiloja ja rakennuksia, jotka ovat kaikki peräisin Fynske Landsbyn ympäristöstä ja saarilta.Tee aikamatka menneisyyteen Fynske Landsbyn kylässä.

Kylän naisella on kädet täynnä töitä, kun hän kehrää lankaa mukavassa olohuoneessa. Keittiössä kotirouva valmistelee kiireesti ilta-ateriaa. Puuverstaalla miehet työskentelevät lukuisten työkalujensa äärellä. Tältä arki Fynske Landsbyn kylässä saattoi näyttää 1800-luvulla. Näyttelijät herättävät entisajat eloon Fynske Landsbyn kylässä ja pääset kokemaan sen lähietäisyydeltä.

Jos haluat tietää, miltä Fynske Landsbyn kylä näytti Hans Christian Andersenin aikana, käy tässä ulkoilmamuseossa. Pääset tutustumaan siellä kauniisiin ristikkotaloihin ja niiden kukkaistutuksin koristeltuihin pihoihin, lampiin ja kylän päätiehen. Museossa on nähty paljon vaivaa historiallisen tarkkuuden eteen kaikessa, mitä siellä on. Niinpä talojen ja rakennusten ylläpidossa käytetään 1800-luvun materiaaleja ja menetelmiä.

Talleissa ja laitumilla on eläimiä vuoden ympäri. Monet Fynske Landsbyn kylän tapahtumista vaihtuvat vuodenajan mukaan, joten koet aina jotain uutta museossa käydessäsi.

Museo on avoinna keväästä syksyyn ja loma-aikoina Fynske Landsbyn kylässä on erityisen paljon koettavaa.

Fynske Landsbyn kylä | Scandic Hotels | Valokuva: VisitDenmark

Hotellit lähellä Fynske Landsbyn kylää

Viihtyisä Scandic Odense -hotelli sijaitsee vain viiden kilometrin päässä Fynske Landsbyn kylästä. Hotelli on erinomainen lähtöpiste, josta käsin voit tutustua kaikkiin Fynin nähtävyyksiin. Autolla saapuville vieraillemme tarjoamme maksuttoman pysäköinnin hotellin edessä.