Varaa

People having dinner at Scandic CPH Strandpark
People having dinner at Scandic CPH Strandpark
Takaisin hotelliin

Ravintola ja baari

Haluatko nauttia hampurilaisen aulabaarissa, taidolla valmistetun illallisen ravintolassa tai cocktailin ihaillen upeita näköaloja? Scandic CPH Strandpark -hotellissa on lukuisia vaihtoehtoja ruoan ja juomien nauttimiseen.

People in the bar at Scandic CPH Strandpark

SEANERY Skybar

Piipahda hotellin ylimmässä kerroksessa ja nauti juoma tai jotain suolaista joko sisätiloissa tai ulkona. Voit nauttia näköaloista kaupungin kattojen ylle, ihailla henkeäsalpaavan upeaa Juutinraumaa tai katsella lentokoneiden laskeutuvan lentoasemalle. Viikonloppuisin täällä tarjoillaan herkullinen brunssibuffet.

Aukioloajat

Opening hours
Brunch: Sat-Sun 10:30-14:00, Mon-Fri Closed
Bar: Fri 15:00-00:00, Sat 10:30-00:00, Mon-Thu, Sun Closed

People having dinner at Scandic CPH Strandpark

SEATING Restaurant

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevasta ravintolasta on kauniit näköalat Juutinraumalle. Tarjolla on myös erinomainen menu, joka sisältää runsaasti terveellisiä ja tanskalaisista raaka-aineista kestävää kehitystä silmällä pitäen valmistettuja annoksia. Täällä tarjoillaan aamuisin myös klassinen runsas aamiaisemme, joka takaa päivällesi ihanteellisen alun. Napsauttamalla tätä voit lukea lisää ja varata pöydän.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Dinner: Mon-Sat 18:00-22:00, Sun Closed

two men hanging out in the lobby of Scandic CPH Strandpark

SEATING Lobbybar

Rentoudu viihtyisässä aulabaarissamme ja nauti raikkaita juomia sekä pientä purtavaa. Tarjoamme myös Scandicin klassikko-annoksia.

Aukioloajat

Opening hours
Lunch: Mon-Sun 12:00-15:00
Dinner: Mon-Sun 18:00-21:00
Bar: Mon-Thu 11:00-23:00, Fri-Sun 11:00-22:00

Coffee

GOODY Coffee & Snacks

Jos sinulla on kiire tai edessäsi on aikainen aamu, piipahda kahvilassamme ja nappaa jotain mukaasi. Kahvilassa on erinomainen valikoima kahvia, tuoremehuja, leipää, terveellistä pikkupurtavaa jne.

Aukioloajat

Opening hours