Varaa

ravintola seating valoisa scandic cph strandpark hotellit kööpenhamina kastrup-lentoasema tanska
ravintola seating valoisa scandic cph strandpark hotellit kööpenhamina kastrup-lentoasema tanska ravintola oleskelualue scandic cph strandpark hotelli kööpenhamina tanska ravintola terassi scandic cph strandpark hotellit kööpenhamina kastrup-lentoasema tanska
Takaisin hotelliin

SEATING Restaurant

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevasta ravintolasta on kauniit näköalat Juutinraumalle. Tarjolla on myös erinomainen menu, joka sisältää runsaasti terveellisiä ja tanskalaisista raaka-aineista kestävää kehitystä silmällä pitäen valmistettuja annoksia. Täällä tarjoillaan aamuisin myös klassinen runsas aamiaisemme, joka takaa päivällesi ihanteellisen alun.

Ota yhteyttä

Varaa pöytä

SEATING-ravintolassa haluamme juhlistaa paikallista aluetta, Tanskan luontoa ja Scandicille ominaista ystävällistä, rentoa tunnelmaa.

Intohimoisesti työhönsä suhtautuvat kokkimme loihtivat erinomaisia annoksia, joihin inspiraatio on saatu vuodenajoista, Juutinrauman aallokosta, eloisasta rantapuistosta ja Saltholm-saaren villistä luonnosta. Meiltä löytyy kaikkea, mitä kaipaat, haluatpa sitten kokeilla uusia ruokaelämyksiä tai maistella tunnettuja suosikkejamme. Kala hankitaan vastuullisesti Tanskaa ympäröiviltä merialueilta. Liha on palkittua suomalaisen lihakarjan lihaa Freygaardista ja se valmistetaan parhaiden yrttien ja luonnonantimien kera.

Ota siis mukava asento ja rentoudu rauhallisessa tunnelmassa, jossa hemmottelemme sinua SEATING-ravintolan herkullisilla annoksilla.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 06:00-11:00
Dinner: Mon-Sun 17:00-21:30