Scandic Webers, bar
Scandic Webers, bar Scandic Webers, courtyard Scandic Webers, bar Scandic Webers, courtyard

Scandic Webers

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Baari

Tapaa ystäviäsi tyylikkäässä CUBE baarissa Scandic Webers -hotellissa. Himmeä valaistus, taiteellinen koristelu ja rentouttava musiikki luo baariin kodikkaan tunnelman.

CUBE antaa Scandic Weber -hotellille uuden ulottuvuuden. CUBE on sekä baari, kahvila että lounge. Sieltä saa aina huolella valmistetun kupillisen kahvia, olutta tai maistuvan cocktailin. CUBE on täydellinen paikka tavata drinkkien parissa.

Aukioloajat

Opening hours
Bar: Mon-Thu 12:30-00:00, Fri-Sat 12:30-02:00, Sun 15:00-00:00 (: Mon-Thu 16:00-00:00, Fri-Sat 16:00-02:30, Sun 15:00-00:00)