Scandic Webers

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Yövy keskellä sykkivää Kööpenhaminaa trendikkäässä Vesterbrossa, jossa 1880-luvun klassinen arkkitehtuuri kohtaa trendikkään sisustuksen. Täällä olet lähellä ravintoloita, baareja ja pieniä designer-liikkeitä. Hotellimme sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Tivolista, päärautatieasemalta ja Strøgetin ostosmahdollisuuksista.

Read more about Scandic Webers

Haluatko yöpyä Vesterbrossa, Kööpenhaminan suosituimmassa kaupunginosassa? Siinä tapauksessa Scandic Webers on oikea hotelli sinulle. Täällä voit seurailla kaupungin elämää Cube-cocktailbaaristamme herkullisen juoman tai purtavan äärellä. Kesällä viihtyisä sisäpihamme on suosittu kohtaamispaikka, jossa tavataan ystäviä ja kollegoita virkistävän juoman äärellä. Järjestämme mielellämme seuraavan kokouksesi tai konferenssisi yhdessä kolmesta kokoushuoneestamme, jotka on luonnollisesti varustettu nykyaikaisilla AV-laitteilla ja maksuttomalla, langattomalla internetyhteydellä. Hotellillamme on muutama polkupyörä, jotka tarjoavat mahdollisuuden kokea Kööpenhamina monien paikallisten pyöräilijöiden joukossa. Jos haluat saada pulssisi kohoamaan, lähde hölkkäämään lähellä sijaitsevien järvien ympäristöön. Alueen juoksureitit lukeutuvat Kööpenhaminan suosituimpiin. Jos saavut Scandic Webers -hotelliin autolla, löydät pysäköintimahdollisuuksia lähikaduilta. Teemme yhteistyötä myös monikerroksisen Saga P -pysäköintitalon kanssa, joka sijaitsee noin sadan metrin päässä hotelliltamme.

Tämä ainutlaatuinen hotelli sijaitsee Kööpenhaminan keskustassa Vesterbron kaupunginosassa. Trendikkäästä Vesterbrosta löydät kaiken gourmet-ravintoloista ja baareista pieniin, viehättäviin kauppoihin. Muista käydä Kööpenhaminan tärkeimmissä turistikohteissa, kuten Tivoli-puistossa, Strøgetillä ja Rundetaarn-tornissa, jotka kaikki sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Vastaanotostamme voit ostaa lippuja Kööpenhaminan parhaisiin nähtävyyksiin alennettuun hintaan. Hotellimme sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä Kööpenhaminan pääasemalta, josta pääset junalla Kööpenhaminan Kastrup-lentoasemalle. Pääasemalta voit myös milloin tahansa nousta linja-autoon tai taksiin.

3.5 816 TripAdvisor -arviot

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Webers Puhelin

+45 33 31 14 32

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Scandic Webers Osoite

Vesterbrogade 11B
Copenhagen V

Pidä kokous meillä. Tutustu tiloihimme

Scandic Webers, meeting room

Meillä on kolme nykyaikaista kokoustilaa hotelli Scandic Webersissä. Kaikissa on mukavat tuolit, täydellinen akustiikka ja näkymät ulos Kööpenhaminan Vesterbrogadelle.

Varaa kokoustila