Varaa

Yövy keskellä sykkivää Kööpenhaminaa trendikkäässä Vesterbrossa, jossa 1880-luvun klassinen arkkitehtuuri kohtaa modernin sisustuksen. Täällä olet lähellä ravintoloita, baareja ja pienempiä designer-liikkeitä. Hotellimme sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Tivolista, päärautatieasemalta ja Strøgetin ostoskadulta (kävelyalue).

Read more about Scandic Webers

Haluatko yöpyä Vesterbrossa, Kööpenhaminan suosituimmassa kaupunginosassa? Siinä tapauksessa Scandic Webers on oikea hotelli sinulle. Täällä voit seurailla kaupungin elämää Cube-cocktailbaaristamme herkullisen juoman tai purtavan äärellä. Kesällä viihtyisä sisäpihamme on suosittu kohtaamispaikka, jossa on mukava tavata virkistävän juoman äärellä. Hotellillamme on muutama polkupyörä, jotka tarjoavat mahdollisuuden kokea Kööpenhamina paikallisten tapaan. Jos haluat saada pulssisi kohoamaan, suuntaa lähellä sijaitsevien järvien ympäristöön, jonka juoksureitit lukeutuvat Kööpenhaminan suosituimpiin. Jos saavut Scandic Webers -hotelliin autolla, löydät pysäköintipaikkoja lähikaduilta. Teemme yhteistyötä myös monikerroksisen Saga P -pysäköintitalon kanssa, joka sijaitsee noin sadan metrin päässä hotellilta.

Tämä ainutlaatuinen hotelli sijaitsee Kööpenhaminan keskustassa Vesterbron kaupunginosassa. Trendikkäästä Vesterbrosta löydät kaiken gourmet-ravintoloista ja baareista pieniin, viehättäviin liikkeisiin. Muista käydä Kööpenhaminan tärkeimmissä turistikohteissa, kuten Tivoli-puistossa, Strøgetillä ja Rundetaarn-tornissa, jotka kaikki sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Vastaanotostamme voit ostaa lippuja Kööpenhaminan parhaisiin nähtävyyksiin alennettuun hintaan. Hotellimme sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä Kööpenhaminan pääasemalta, josta pääset junalla Kööpenhaminan Kastrup-lentoasemalle. Linja-autot ja taksit lähtevät myös Pääasemalta.

3.5 1424 TripAdvisor -arviot

The bar is currently closed. We look forward to welcoming you back!

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Webers Puhelin

+45 33 31 14 32

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Scandic Webers Osoite

Vesterbrogade 11B
Copenhagen V