Teinihuone

Onko perheen teiniä haastava houkutella mukaan matkalle? Oma, erillinen hotellihuone oman huoneesi läheisyydessä on siihen oiva ratkaisu. Voimassa 13–19-vuotiaille ja tietysti edulliseen hintaan!Hintaan sisältyy

* lukuun ottamatta hotellejamme Saksassa ja Puolassa missä aamiainen on ostettavissa lisähintaan

Hinta

  • 65 EUR/yö (650 DKK, 300 PLN) jaetussa kahden hengen huoneessa
  • 750 SEK/yö hotelleissamme Ruotsissa, Haymarket by Scandic ja Downtown Camper by Scandic -hotelleissa 850 SEK/yö
  • 850-1050 NOK/yö hotelleissamme Norjassa

Varaa

Varaa oma majoitus netissä valitsemallasi hinnalla. Lisää sen jälkeen teinihuone varaukseesi ottamalla suoraan yhteyttä varaamaasi hotelliin puhelimitse tai sähköpostitse. Teinihuoneita on rajallinen määrä, joten otathan hotelliin yhteyttä heti saatuasi varausvahvistuksen.

Hintaselitys
Lisää teinihuone varaukseesi ottamalla suoraan yhteyttä varaamaasi hotelliin puhelimitse tai sähköpostitse. Teinihuoneita on rajallinen määrä hotellin varaustilanteen mukaan, joten otathan hotelliin yhteyttä heti saatuasi varausvahvistuksen. Huoneessa on tilaa 1–2 teinille. Aikuisen seurassa matkustavan teinin ikä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa on 13–19 vuotta, Saksassa ja Puolassa 13–17 vuotta. Teinihuone ei oikeuta Scandic Friends -etuihin tai -pisteisiin. Teinihuonetta varatessasi, otathan huomioon oman varauksesi varausehdot.