Scandic Sports

Scandic tarjoaa parhaat mahdollisuudet loistavaan suoritukseen juuri silloin, kun se on kaikkein tärkeintä. Tarjoamme urheiluseuroille ja urheiluseurojen jäsenille mukavan majoituksen sports-hintaan, puhtia parantavat unet ja runsaan valmiin hotelliaamiaisen moneen makuun.reissuja, joita odottaa

Scandic Sports -jäsenenä varaat kätevästi 1–9 huonetta suoraan netissä. Isommalle porukalle, kun tarvitset yli 9 huonetta, sinun tulee tehdä ryhmävaraus. Jos et ole Scandic Sports -jäsen, liity maksutta tästä!

Scandic Sports -edut

 • Majoitus
 • Runsas aamiainen, lisähintaan edulliset sport-ateriat
 • Kokoushuone taktiikkapalavereja varten (pyydettäessä hotellissa ja varaustilanteen salliessa)
 • Maksuton internetyhteys
 • Kuntohuoneen ja saunan käyttöoikeus (aamu- ja/tai iltasauna hotellista riippuen)
 • Huoneluokan korotus joukkueenjohtajalle (varaustilanteen salliessa)
 • Nettivaraus: Scandic Friends -edut ja pisteet
 • Ryhmävaraus: 5 % Scandic Sports -arvolahjakortti* etukäteen ennakkolaskulla/paikan päällä pankki/luottokortilla maksetuista palveluista (vain Suomessa)

Varaa

Varaa vain netissä tai sovelluksessa (1–9 huonetta)

Varaa vain netissä tai sovelluksessa ilmoittamalla lajikohtainen Sports-numero (Scandic Sports -uutiskirjeessä oleva 10-merkkinen varauskoodi). Voimassa 1–9 huoneen varauksiin Scandic-hotelleissa Suomessa. Voit varata netissä tai sovelluksessa 4 huonetta kerralla. Maksu varauksen yhteydessä.

  Ryhmävaraus (yli 9 huonetta) alk. 33 €/hlö/vrk/3 hh

  Maksu sisäänkirjautumisen yhteydessä tai ennakkolaskulla. 

  Nettivaraus hintaselitys ja -ehdot
  Hinta on voimassa valituissa hotelleissa saatavuuden mukaan Scandic Sports -jäsenille. Voit varata netissä tai sovelluksessa 4 huonetta kerralla. Joten varatessasi yli 4 huonetta, teethän useamman varauksen. Varaukset vain netissä tai sovelluksessa. Ilmoita urheilulajisi varausnumero varauksen sekä hotellissa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Maksu varauksen yhteydessä. Muuta tulopäivänä aina kello 18 asti. Muutoksen johdosta mahdollisesti noussut huonehinta maksettava sisäänkirjautumisen yhteydessä. Muutos, joka johtaa edullisempaan huonehintaan, kuin etukäteen maksettu summa, ei hyvitetä. Varausta ei voi perua eikä maksua palauteta.


  Ryhmävaraus hintaselitys ja -ehdot
  Hinta on voimassa valituissa hotelleissa saatavuuden mukaan. Ilmoita urheilulajisi varausnumero varauksen sekä hotellissa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Hinta ei oikeuta Scandic Friends -pisteisiin eikä etuihin. Scandicin lapsiedut ja säännöt eivät ole voimassa Scandic Sports -ryhmävarauksen yhteydessä. Maksu sisäänkirjautumisen yhteydessä tai ennakkolaskulla.

  *Scandic Sports -arvolahjakortti saatavilla vain kun varauksen kokonaishinta ylittää 400 € ja ja varauksella on vähintään 10 huonetta per vuorokausi.