Juhlan aika!

Scandicilla juhlien ja tilaisuuksien järjestäminen on helppoa! Monipuoliset tilat ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat onnistuneen tilaisuuden.

Varaa

Virheellinen arvo osallistujamäärässä
Tiedot
Yhteyshenkilö puuttuu Virheelliset merkit
Virheelliset merkit
Sähköposti puuttuu Virheellinen sähköpostiosoite
Puhelin puuttuu Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen muoto

Käsittelemme henkilötietojasi Scandicin Tietosuojaselosteen mukaisesti

Vihdoin kohdataan

Ihana jälleen kokoontua yhteisten asioiden äärelle, inspiroitua aidoista kohtaamisista ja juhlistaa jälleennäkemisen riemua! Vieläpä ainutlaatuisissa puitteissa, sillä upea ikoninen Scandic Hamburger Börs avaa ovensa parhaaseen juhlakauteen 1.11.2021.

Kaikkiin kohtaamisiin löytyy avullamme sopiva tila ja miljöö, sillä ovestamme avautuu Suomen laajin ja monipuolisin valikoima hotelleja – ympäri maan. Olipa edessä juhla tai kokous, onnistunut tilaisuus hoituu suunnittelusta toteutukseen kokousasiantuntijoidemme avulla sangen helposti – terveysturvallisuus huomioiden.

Ota yhteyttä; suunnitellaan teidän tarpeisiinne sopiva tilaisuus puh. +358 300 870 888 (0,26 €/min + pvm/mpm) tai sähköpostitse meeting.fi@scandichotels.com

Esimerkkejä suosituimmista juhlatiloista ja hotelleista

Scandic Grand Central Helsinki

Uniikki juhlatila-kokonaisuus Grand Ballroom tarjoaa ajatonta eleganssia unohtumattomiin illallisiin, juhliin, gaaloihin tai cocktail-tilaisuuksiin.

Scandic Hamburger Börs, Turku

Hotellin 1885 rakennettu jugend-osa tarjoaa uniikit ja Suomen mittakaavassa ainutlaatuiset nykytekniikalla varustetut puitteet juhliin ja tapahtumiin. Kaikki tilat ovat esteettömiä.

Scandic Rosendahl, Tampere

Hotellin kauniit järvi- ja puistomaisemat luovat kauniit puitteet juhlille. Täysin uudistetut monipuoliset kokous- ja juhlatilat sopivat niin juhlaillalliselle kuin cocktailtilaisuuksiin, ja yksityistilaisuuksiin vuokrattava yökerho vaikkapa pikkujouluihin tai juhlien jatkoille.

Scandic Park Helsinki


Hotellin inspiroivat kokous- ja juhlatilat luovat monipuoliset puitteet onnistuneille tilaisuuksille. Hotellimme suurin tila Vision on varustettu kolmella valkokankaalla ja muuntuu tarpeittesi mukaan jopa 400 hengen juhlatilaksi pyöreine pöytineen ja hotellin 9. kerroksen View-tilan upeat näkymät pitkälle yli Töölönlahden antavat juhlalle ikimuistoiset puitteet. 

Scandic Grand Marina

Kauppatorin läheisyydessä sijaitseva Scandic Grand Marina ja viereinen Marina Congress Center tarjoavat upeat puitteet kaiken kokoisiin tapahtumiin, pienistä yksityistilaisuuksista jopa 2500 hengen juhliin ja kokouksiin. Monipuoliset tilat mukautuvat tarpeen mukaan ja useista tiloista avautuva merinäköala kruunaa tapahtuman.

Scandic Imatran Valtionhotelli

Ainutlaatuinen linnamainen hotelli Imatran kansallismaisemissa tarjoaa upean miljöön niin häihin, perhejuhliin kuin yritystilaisuuksiinkin. Linnarakennuksen historialliset tilat ovat suojeltuja ja luovat ainutlaatuisia juhlaelämyksiä.

Marski By Scandic, Helsinki

Marski by Scandic Helsingin keskustan sydämessä tarjoaa kiehtovat puitteet ja inspiroivat tilat, jotka sopivat täydellisesti paitsi kokouksiin, myös cocktail-tilaisuuksiin ja herkullisiin illallisjuhliin.

Scandic Laajavuori, Jyväskylä

Kokous- ja kylpylähotelli Jyväskylän jylhissä maisemissa tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet suurienkin tapahtumien järjestämiselle. Hotellin uusi monikäyttöinen huipputekniikalla varustettu tapahtumatila Club 21 sopii myös karaoke- tai disco-illan järjestämiseen.