Varaa

Juhlan aika

Scandicilla mieleenpainuvien juhlien ja tilaisuuksien järjestäminen on helppoa. Monipuoliset tilat ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat onnistuneen tilaisuuden.

Tilat ainutlaatuisiin tapahtumiin

Scandic tarjoaa tarjoaa tilan ja miljöön kaikkiin juhliin ja kokouksiin – niin pieniin kuin suuriin. Onnistunut tilaisuus hoituu suunnittelusta toteutukseen kokousasiantuntijoidemme avulla helposti. Ota yhteyttä, olemme valmiina sinua varten!

Suosituimpia juhla- ja tapahtumatiloja:

Scandic Grand Central Helsinki

Uniikki juhlatila-kokonaisuus Grand Ballroom tarjoaa ajatonta eleganssia unohtumattomiin illallisiin, juhliin, gaaloihin tai cocktail-tilaisuuksiin.

Elien Saarisen suunnittelema Presidentin odotussali, alun perin historiallinen keisarin odotussali, nykyisin uniikki juhlatila, tarjoaa upeat mahdollisuudet tapahtumiin, illallisiin ja cocktailtilaisuuksiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

SCANDIC HELSINKI HUB

Hotellin Hub- ja Meet-tilat ovat täydelliset juhliin ja tapahtumiin. Hub 2 on moneen muovautuva monitasoinen tila, valmis lava ja keskellä tanssilattia, 16 metriä leveä led-seinä ja näyttävä, pimennettävissä oleva kattoikkuna sekä moderni valaistustekniikka takaavat ainutlaatuiset ja ikimuistoiset juhlapuitteet.

Scandic Hamburger Börs, Turku

Hotellin 1885 rakennettu jugend-osa tarjoaa uniikit ja Suomen mittakaavassa ainutlaatuiset nykytekniikalla varustetut puitteet juhliin ja tapahtumiin. Kaikki tilat ovat esteettömiä.

Scandic Rosendahl, Tampere

Hotellin kauniit järvi- ja puistomaisemat luovat kauniit puitteet juhlille. Täysin uudistetut monipuoliset kokous- ja juhlatilat sopivat niin juhlaillalliselle kuin cocktailtilaisuuksiin, ja yksityistilaisuuksiin vuokrattava yökerho vaikkapa pikkujouluihin tai juhlien jatkoille.

Scandic Park HelsinkiHotellin inspiroivat kokous- ja juhlatilat luovat monipuoliset puitteet onnistuneille tilaisuuksille. Hotellimme suurin tila Vision on varustettu kolmella valkokankaalla ja muuntuu tarpeittesi mukaan jopa 400 hengen juhlatilaksi pyöreine pöytineen ja hotellin 9. kerroksen View-tilan upeat näkymät pitkälle yli Töölönlahden antavat juhlalle ikimuistoiset puitteet. 

Scandic MARINA CONGRESS CENTER

Helsingin Katajanokalla hotelli Scandic Grand Marina ja viereinen Marina Congress Center tarjoavat upeat puitteet kaiken kokoisiin tapahtumiin, pienistä yksityistilaisuuksista jopa 2500 hengen juhliin ja kokouksiin. Monipuoliset tilat mukautuvat tarpeen mukaan ja useista tiloista avautuva merinäköala kruunaa tapahtuman.

Scandic Imatran Valtionhotelli

Ainutlaatuinen linnamainen hotelli Imatran kansallismaisemissa tarjoaa upean miljöön niin häihin, perhejuhliin kuin yritystilaisuuksiinkin. Linnarakennuksen historialliset tilat ovat suojeltuja ja luovat ainutlaatuisia juhlaelämyksiä.

Marski By Scandic, Helsinki

Marski by Scandic Helsingin keskustan sydämessä tarjoaa kiehtovat puitteet ja inspiroivat tilat, jotka sopivat täydellisesti paitsi kokouksiin, myös cocktail-tilaisuuksiin ja herkullisiin illallisjuhliin.

Scandic Laajavuori, Jyväskylä

Kokous- ja kylpylähotelli Jyväskylän jylhissä maisemissa tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet suurienkin tapahtumien järjestämiselle. Hotellin uusi monikäyttöinen huipputekniikalla varustettu tapahtumatila Club 21 sopii myös karaoke- tai disco-illan järjestämiseen.