Ruokaa, jolla on tarkoitus

Uskomme, että ruoka tekee tilaisuuksista parempia. Siksi olemme kehittäneet valikoiman tarjoiluja, jotka on luotu sinun ja tiimisi viihtymistä ja verkostoitumista varten.

Varaa

Virheellinen arvo osallistujamäärässä
Tiedot
Yhteyshenkilö puuttuu Virheelliset merkit
Virheelliset merkit
Sähköposti puuttuu Virheellinen sähköpostiosoite
Puhelin puuttuu Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen muoto

Käsittelemme henkilötietojasi Scandicin Tietosuojaselosteen mukaisesti

Räätälöidyt tarjoilut Kaikkiin tarpeisiin

Tiedämme ruoan auttavan pitämään ajatukset terävinä koko päivän. Siksi olemmekin ladanneet kokouspäivän täyteen hyvää ruokaa, inspiraatiota ja energiaa, erityisruokavaliot sekä vastuullisuus huomioiden.

Joustavat tarjoilumuodot

Tarjoamme joustavia vaihtoehtoja tilaisuuteesi

  • In-room
    Kurniiko vatsa, vaikka tauolle ei olisi aikaa? In-room-tarjoilumme kokoustiloihin mahdollistaa työskentelyn jatkamisen samaan aikaan, kun nautit maukkaasta ateriasta.
  • Buffet
    Kokeile yhtä tai maista kaikkia - buffetissamme voit itse päättää. Tuoreista raaka-aineista valmistetuista vaihtoehdoistamme löydät juuri omaan makuusi sopivan kokonaisuuden, allergiat ja mieltymykset huomioiden.


Saatavilla valituissa hotelleissa:

Makusi mukaan, erityisruokavaliot huomioiden

Olemme kehittäneet valikoiman tarjoiluja sinun ja tiimisi viihtymiseen ja verkostoitumiseen. Pöydästä löytyy aina herkullista ja virkistävää syötävää ja juotavaa, jotka siivittävät parhaisiin suorituksiin.  Kokkiemme räätälöidyt tarjoilut tilaisuutesi tarpeisiin ja tarjoamme jokaiselle jotakin – allergioista ja ruokavalioista riippumatta.

Inspiroivia ruokakokemuksia

Visible chefs

Tapaa Scandicin kokit! Taitavat ruokataiturimme ovat paikalla tuomassa lisämaustetta ravintolakokemukseesi. Kokkimme kertovat mielellään mistä annoksesi inspiraatio on saanut alkunsa tai vaikkapa siitä, kuinka tarjoilut on räätälöity kokouksesi tarpeisiin sopiviksi.