Ruoka ja juoma

Tiedämme ruoan auttavan pitämään ajatukset terävinä koko päivän. Siksi olemmekin ladanneet kokouspäivän täyteen hyvää ruokaa, inspiraatiota ja energiaa.

Varaa kokoustila

Virheellinen arvo osallistujamäärässä
Tiedot
Yhteyshenkilö puuttuu
Sähköposti puuttuu Virheellinen sähköpostiosoite
Puhelin puuttuu Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen muoto

Päivään mahtuvat hyvin ansaitut tauot

Päivä alkaa Morning Break -aamupalabuffetilla. Pöytään on katettu runsaasti erilaisia herkkuja  mm. leipää, tuorejuustoa, leikkeleitä, marmeladia, kahvileipää sekä leikattuja hedelmiä ja vihanneksia. Tietenkin aamuun kuuluu myös tuoretta kahvia ja teetä!

Lounaalla herkutellaan terveellisesti keitto- ja delipöydän antimilla sekä Scandic-vedellä. Päivittäin vaihtuva keitto tarjoillaan erilaisten lisukkeiden kanssa. Salaattipöydän lisäksi lounaalla on aina kaksi lämmintä pääruokavaihtoehtoa. Lounas päättyy pieneen makeaan ja kahvikupposeen tai teehen.

Iltapäivän Taste Break -tauolla tarjoilemme erilaisia makeita herkkuja, hedelmäsalaattia herkullisilla lisukkeilla ja makuvesiä.

24 h -kokouspakettiin sisältyy yllä mainitun lisäksi kahden ruokalajin illallinen. Iltakokouspaketissa on tarjolla on voileipä- ja salaattimenu.

Kokouspakettiemme yhteydessä on aina tarjolla vastuullisesti tuotettua kahvia, teetä, jäävettä sekä kuivattuja hedelmiä.