Ruokaa, jolla on tarkoitus

Uskomme, että ruoka tekee tilaisuuksista parempia. Siksi olemme kehittäneet valikoiman tarjoiluja, jotka on luotu sinun ja tiimisi viihtymistä ja verkostoitumista varten.

Varaa kokoustila

Virheellinen arvo osallistujamäärässä
Tiedot
Yhteyshenkilö puuttuu
Sähköposti puuttuu Virheellinen sähköpostiosoite
Puhelin puuttuu Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen muoto

Räätälöidyt tarjoilut yksilöllisiin tarpeisiin

Tiedämme ruoan auttavan pitämään ajatukset terävinä koko päivän. Siksi olemmekin ladanneet kokouspäivän täyteen hyvää ruokaa, inspiraatiota ja energiaa, erityisruokavaliot huomioiden.

Vastuulliset kokoustarjoilut Suomessa

Myös kokous- ja juhlatilaisuuksissa voit nauttia tarjoiluistamme hyvällä omallatunnolla. Tarjolla on runsaasti luontoa säästäviä vaihtoehtoja.

 • Taste Break – Suomessa tuotetut iltapäivätarjoilut käyttäen kotimaisia raaka-aineita aina kun mahdollista
 • Lähiruoka – suosimme lähiruokaa aina kun se on mahdollista ja tarjoilujen kasviksissa huomioidaan satokaudet
 • Lihatuotteet – suosimme kotimaisia lihatuotteita. Tarjoilemamme naudanlihan, porsaanlihan ja antibioottivapaan broilerin alkuperämaa on Suomi, lampaanliha on peräisin Uudesta Seelannista ja ankka Ranskasta.
 • Juomatuotteet – tarjoamme aina reilun kaupan kahvia sekä Scandic-vettä. Viinilistoillamme löytyy useita luomuvaihtoehtoja sekä vegaaneille sopivia viinejä. Tarjoamme myös lähellä tuotetuttuja suomalaisia vaihtoehtoja alkoholeille kuten rommi, viski ja gini.
 • Kuljetusten optimointi – kuljetukset pyritään tekemään hiljaisimpina aikoina ja niin ettei ruuhkissa seisota ja näin vähentää toimituskertoja.
 • Styroksiset kalalaatikot – korvattu kartonkilaatikoilla, näin yli 10 000 styroksilaatikkoa jää kuljettamatta hotelleihimme vuosittain.

Joustavat tarjoilumuodot

Tarjoamme joustavia tarjoilutapoja tilaisuuteesi.

 • In-room
  Kurniiko vatsa, vaikka tauolle ei olisi nyt aikaa? Tarjoilumme kokoustiloihin mahdollistaa työskentelyn jatkamisen samaan aikaan, kun nautit maukkaasta ateriasta.
 • Buffet
  Kokeile yhtä tai maista kaikkia - buffetissamme voit itse päättää. Tuoreista raaka-aineista valmistetuista vaihtoehdoistamme löydät juuri omaan makuusi sopivan kokonaisuuden, allergiat ja mieltymykset huomioiden.


Saatavilla extended meeting -hotelleissa:

Makusi mukaan

Olemme kehittäneet valikoiman tarjoiluja sinun ja tiimisi viihtymiseen ja verkostoitumiseen. Takaamme, että pöydistä löytyy aina herkullista ja virkistävää syötävää ja juotavaa, jotka siivittävät parhaisiin suorituksiin.

Kokkimme räätälöi tarjoilut tilaisuutesi tarpeisiin ja tarjoamme jokaiselle jotakin – allergioista ja ruokavalioista riippumatta.

Inspiroivia ruokakokemuksia

Visible chefs

Tapaa Scandicin kokit! Taitavat ruokataiturimme ovat paikalla tuomassa lisämaustetta ravintolakokemukseesi. Kokkimme kertovat mielellään mistä annoksesi inspiraatio on saanut alkunsa tai vaikkapa siitä, kuinka tarjoilut on räätälöity kokouksesi tarpeisiin sopiviksi.