Ruokaa, jolla on tarkoitus

Uskomme, että ruoka tekee tilaisuuksista parempia. Siksi olemme kehittäneet valikoiman tarjoiluja, jotka on luotu sinun ja tiimisi viihtymistä ja verkostoitumista varten.

Varaa kokous

Virheellinen arvo osallistujamäärässä
Tiedot
Yhteyshenkilö puuttuu
Sähköposti puuttuu Virheellinen sähköpostiosoite
Puhelin puuttuu Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen muoto

Käsittelemme henkilötietojasi Scandicin Tietosuojaselosteen mukaisesti

Räätälöidyt tarjoilut yksilöllisiin tarpeisiin

Tiedämme ruoan auttavan pitämään ajatukset terävinä koko päivän. Siksi olemmekin ladanneet kokouspäivän täyteen hyvää ruokaa, inspiraatiota ja energiaa, erityisruokavaliot huomioiden.

Vastuulliset kokoustarjoilut Suomessa

Myös kokous- ja juhlatilaisuuksissa voit nauttia tarjoiluistamme hyvällä omallatunnolla. Lue lisää kuinka nautit laadukkaista tarjoiluista ruokahävikki minimoiden

Joustavat tarjoilumuodot

Tarjoamme joustavia tarjoilutapoja tilaisuuteesi.

  • In-room
    Kurniiko vatsa, vaikka tauolle ei olisi nyt aikaa? Tarjoilumme kokoustiloihin mahdollistaa työskentelyn jatkamisen samaan aikaan, kun nautit maukkaasta ateriasta.
  • Buffet
    Kokeile yhtä tai maista kaikkia - buffetissamme voit itse päättää. Tuoreista raaka-aineista valmistetuista vaihtoehdoistamme löydät juuri omaan makuusi sopivan kokonaisuuden, allergiat ja mieltymykset huomioiden.


Saatavilla extended meeting -hotelleissa:

Makusi mukaan

Olemme kehittäneet valikoiman tarjoiluja sinun ja tiimisi viihtymiseen ja verkostoitumiseen. Takaamme, että pöydistä löytyy aina herkullista ja virkistävää syötävää ja juotavaa, jotka siivittävät parhaisiin suorituksiin.

Kokkimme räätälöi tarjoilut tilaisuutesi tarpeisiin ja tarjoamme jokaiselle jotakin – allergioista ja ruokavalioista riippumatta.

Inspiroivia ruokakokemuksia

Visible chefs

Tapaa Scandicin kokit! Taitavat ruokataiturimme ovat paikalla tuomassa lisämaustetta ravintolakokemukseesi. Kokkimme kertovat mielellään mistä annoksesi inspiraatio on saanut alkunsa tai vaikkapa siitä, kuinka tarjoilut on räätälöity kokouksesi tarpeisiin sopiviksi.