Parempi hotelliloma

Pieni irtiotto arjesta piristää. Hotellilomalla voit hengähtää arjesta ja keskittyä olennaiseen, sillä huone on siivottu, sänky pedattu ja valmis aamiainen luomutuotteineen aina katettu.5 vinkkiä parempaan vierailuun

Hotellilomaan Scandicissa sisältyy kaikki mitä tarvitset, mutta kun haluat enemmän, tarjoamme monta tapaa tehdä vierailustasi hieman paremman, turvallisuus huomioiden.

1. Valitse sopivat puitteet

Junior suite, Scandic Simonkenttä

Superior-tason huoneemme ovat Standard-huoneita tilavampia ja useassa on kattavampi varustus, kuten kylpytakit ja laajempi valikoima Face Stockholm -tuotteita. Osassa huoneita on myös oma sauna, parveke tai kylpyamme. Voit valita korkeamman huoneluokan kun teet varauksen netissä tai kysyä mahdollisuutta korottaa huoneluokkaa kirjautuessasi hotelliin.

2. Ota kaikki irti hotellilomasta

Täydellisen hotelliloman kruunaa huoneeseen tilattu illallinen, joka nautitaan rennosti yhteisestä ajasta nauttien. Upea yllätys ja alku paremmalle hotellilomalle on myös pullo kuohuvaa, jonka voit tilata saapumispäivänä huoneeseen vierailua odottamaan. Voit tutustua huonepalvelun ruokatarjontaan hotellin ravintolasivulla ja tilata palvelun hotellista.

3. Nauti valmis aamiainen pitkän kaavan mukaan

Hotelliaamiainen on ehdottomasti yksi hotellivierailun kohokohdista. Scandicissa runsaan buffetaamiaisen valikoimassa on jokaiseen ruokavalioon ja makuun sopivia herkkuja, erikoisruokavaliot huomioiden, joten varaathan aikaa, jotta ehdit maistella kaikkia. Jos haluat syödä aamiaisen mieluummin huoneessasi, voit tilata take away -vaihtoehtomme edellisenä iltana.

4. Viivy pidempään

Kun haluat nauttia hotellilomasta pidempään, voit kysyä hotellin vastaanotosta mahdollisuutta myöhäisempään huoneluovutukseen lisämaksusta, jolloin saat pitää huoneesi klo 14 asti klo 12 sijaan. Palvelu on tarjolla maksutta varaustilanteen mukaan Scandic Friends -ohjelman Level 3, Top Level- ja Red Level jäsenille.

5. Sujuvampi vierailu 

Scandicin sovelluksella vierailuasi on sujuvampaa ja säästät aikaa. Sovelluksellamme voit varata, maksaa ja kirjautua ulos sekä hallinnoida Scandic Friends -jäsentiliäsi ja tulevia varauksiasi.