Parempi hotelliloma

Pieni irtiotto arjesta piristää. Hotellilomalla voit hengähtää arjesta ja keskittyä olennaiseen, sillä huone on siivottu, sänky pedattu ja runsas aamiainen luomutuotteineen aina katettu.

RIPAUS YLELLISYYTTÄ HOTELLIVIERAILUUN

Hotellilomaan Scandicissa sisältyy kaikki mitä tarvitset, mutta kun haluat enemmän, tarjoamme monta tapaa tehdä vierailustasi hieman paremman.

Kolme vinkkiä ylellisempään hotellilomaan:

  1. Korota huoneluokkaa
    Superior Plus -tason huoneemme ovat Standard-huoneita tilavampia ja niissä on kattavampi varustus, kuten kylpytakit ja laajempi valikoima Face Stockholm -tuotteita. Osassa huoneita on myös oma sauna, parveke ja sohva. Voit valita korkeamman huoneluokan kun teet varauksen netissä tai kysyä mahdollisuutta korottaa huoneluokkaa kirjautuessasi hotelliin.

  2. Myöhäisempi huoneen luovutus
    Kun haluat nauttia hotellihuoneen mukavuuksista pidempään, voit kysyä hotellin vastaanotosta mahdollisuutta myöhäisempään huoneluovutukseen, jolloin saat pitää huoneesi klo 14 asti klo 12 sijaan. Palvelu on tarjolla lisähintaan, mutta sisältyy esim. hemmottelu- ja hääpakettiin.

  3. Huonepalvelu
    Nauti aamiainen sängyssä, tilaa kiireisen päivän päätteeksi illallinen huoneeseen tai rentoudu viinilasin ja maistelulautasen kanssa. Upea yllätys on myös pullo kuohuvaa, jonka voit tilata saapumispäivänä huoneeseen vierailua odottamaan. Voit tutustua huonepalvelun ruokatarjontaan hotellin ravintolasivulla ja tilata palvelun hotellista.