Scandic Klassikot

Herkullisia Scandic Klassikko –annoksia voit nauttia lähes jokaisessa ravintolassamme Pohjoismaissa.

Neljä suosittua klassikkoa

Yleensä on hauska kokeilla uusia makuja, mutta hyvin tehtyä klassikkoannosta on vaikea päihittää. Klassikot vaihtelevat maan mukaan, Suomessa herkuttelet näillä annoksilla.

Classic Caesar

Romainesalaattia, paahdettuja luomubriossikrutonkeja, parmesaanilastuja ja omaa caesarkastikettamme. Valintasi mukaan saat caesarsalaatin grillatulla Huttulan Kukon kananrinnalla tai käsinkuorituilla katkaravuilla. Annos on laktoositon.

Classic Burger

Grillattu luomuhampurilaispihvi, luomubriossisämpylä, omaa hampurilaiskastikettamme ja kypsytettyä cheddarjuustoa. Lisätäytteeksi voit valita rapeaa pekonia, sinihomejuustoa tai lisäpihvin. Voit nauttia hampurilaisen valintasi mukaan ranskanperunoilla tai kevyellä ja terveellisellä vihannessalaatilla. Annos on laktoositon.

Club Sandwich

Klassikko meidän tapaan: grillattua Huttulan Kukon kananrintaa, kiviarinalla paistettua maalaisleipää, majoneesia, avocadosalsaa, kananmunaa, rapeaa pekonia ja tomaattia. Nauti valintasi mukaan ranskanperunoilla tai kevyellä ja terveellisellä vihannessalaatilla. Annos on laktoositon.

Classic Trifle

Raaka-aineet kertovat kaiken tarpeellisen: kevyttä ja kuohkeaa suklaamoussea, mascarponemoussea, marenkia, keksinpaloja, mansikoita ja banaania. Annos on gluteeniton.

Scandic Klassikko -annokset ovat osa ravintoloiden á la carte -menuja. Klassikkoannokset vaihtelevat maittain. Annokset eivät ole tarjolla seuraavissa hotelleissa Suomessa: Scandic Forssa ja Scandic Paasi Helsinki.