Ravintolat

Etsitkö mukavaa illallispaikkaa vai tekeekö mielesi vain pientä välipalaa? Kumpi vaan - olet aina tervetullut ravintoloihimme!herkullista ruokaa ja hyvää palvelua

Haluamme jokaisen aterian olevan nautinnollinen kokemus, tuletpa sitten kauempaa tai pistäydyt vain aamiaisella, lounaalla tai illallisella. Hotelleissamme pääset nauttimaan makuelämyksiä pohjoismaisista klassikoista kansainvälisiin herkkuihin. Scandic Friends -jäsenenä syöt ravintoloissamme 10 % alennuksella viikonloppuisin ja valittuina loma-aikoina. Jos et vielä ole jäsen, liity jo tänään. Ja olet tietysti tervetullut ravintoloihimme vaikka et yöpyisikään meillä!

Ravintoloissamme on tarjolla valikoima suosituimpia annoksiamme. Ravintolan ollessa suljettu voit ostaa yksittäispakattuja ruoka- ja juomatuotteita shopistamme vuorokauden ympäri. Täältä voit lukea lisää miten varmistamme turvallisen vierailun hotelleissamme sekä vieraillemme että tiimiläisillemme.

Osassa hotellejamme Suomessa ravintolatilat ovat edelleen suljettuja ja tänä aikana voit noutaa illallisannoksia take away -periaattella ravintolastamme. Ateriat voit nauttia hotellihuoneessasi tai ottaa mukaan. Ravintolan tiloissa tai hotellin aulassa ei ole mahdollisuutta ruokailla. Voit myös tilata tarjoilut tuotavaksi huoneeseesi, jolloin tilauksen hintaan lisätään huonepalvelumaksu. Katso tarkemmat tiedot hotellin nettisivuilta.