Scandic Friends -illat

Tervetuloa tutustumaan paremmin hotelleihimme, tapaamaan muita Scandic Friends -jäseniä ja vaihtamaan ajatuksia Scandicista. Ensisijaisesti tapahtumissamme on kuitenkin tarkoitus pitää hauskaa.jäsentapahtumat hotelleissa Suomessa

Tarkista tapahtumien paikat ja ajat alta ja ilmoittaudu sähköpostitse. Kun olet ilmoittautunut, saat lisätietoa ja ohjeet tapahtumasta. Jos sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä suoraan kyseiseen hotelliin. Huom, tapahtumat ovat tarkoitettu ensisijaisesti hotellissa kyseisenä päivänä majoittuville jäsenille.

Heinäkuu

Tampere 23.7. 

Scandic Rosendahl – Vesijumppa

Tervetuloa Scandic Rosendahlin uima-allasosastolle energiseen vesijumppaan klo 11–11.30. Ilmoittautuminen rosendahl@scandichotels.com 22.7. klo 22 mennessä.

Elokuu

Jyväskylä 27.8.

Scandic Laajavuori – Purjehdusilta – Tapahtuma on täynnä

Tule viettämään mukava syksyinen purjehdusilta Pohjois-Päijänteen maisemiin! Purjehdus tapahtuu 10 metrin purjeveneillä ja lähtösatamana on Säynätsalon Juurikkasaari. Kokoontuminen hotellin aulassa klo 16.30, josta kuljetus Säynätsaloon. Parin tunnin purjehduslenkki Päijänteellä, eväät mukana ja paluukyyti hotellille purjehduksen jälkeen. Tuulta pitävät / lämpimät ulkoiluvaatteet mukaan. Veneilyliivit tulevat talon puolesta. Tapahtuman kesto n. klo 16.30–21.00. Tapahtuma on vain majoittuville kanta-asiakkaillemme.

Ilmoittautuminen aino.heikkila@scandichotels.com 23.8. mennessä. Ilmoitathan samalla mahdollisen ruoka-aineallergian. Tapahtuma on täynnä.