Scandic Friends -illat

Tervetuloa tutustumaan paremmin hotelleihimme, tapaamaan muita Scandic Friends -jäseniä ja vaihtamaan ajatuksia Scandicista. Ensisijaisesti tapahtumissamme on kuitenkin tarkoitus pitää hauskaa!jäsentapahtumat hotelleissa Suomessa

Tarkista tapahtumien paikat ja ajat alta ja ilmoittaudu sähköpostitse. Kun olet ilmoittautunut, saat lisätietoa ja ohjeet tapahtumasta. Jos sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä suoraan kyseiseen hotelliin. Huom, tapahtumat ovat tarkoitettu ensisijaisesti hotellissa kyseisenä päivänä majoittuville jäsenille.

Helmikuu

Tampere 27.2.

Scandic Tampere Koskipuisto – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme koskipuisto@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan Ilves-Ässät jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Kuopio 28.2.

Scandic Kuopio – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme kuopio@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan KalPa-TPS jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Maaliskuu

Jyväskylä 5.3.

Scandic Jyväskylä City – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme jyvaskylacity@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan JYP-Sport jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Tampere 5.3.

Scandic Tampere Station – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme tamperestation@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan Tappara-Lukko jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Kuopio 6.3.

Scandic Kuopio – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme kuopio@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan KalPa-KooKoo jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Oulu 7.3.

Scandic Oulu City – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme oulucity@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan Kärpät-KooKoo jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Mikkeli 12.3.

Scandic Mikkeli – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme mikkeli@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan Jukurit-Kärpät jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Jyväskylä 12.3.

Scandic Jyväskylä Station – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme jyvaskylastation@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan JYP-Lukko jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Vaasa 12.3.

Scandic Waskia – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme waskia@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan Sport-Ässät jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Tampere 12.3.

Scandic Tampere City – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme tamperecity@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan Tappara-HPK jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Turku 12.3.

Scandic Plaza Turku – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme plaza.turku@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan TPS-Ilves jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.