Scandic Friends kanta-asiakasillat

Haluamme viettää aikaa Scandic Friends -jäsentemme kanssa. Liity joukkoomme, kun järjestämme mukavia kanta-asiakastapahtumia valikoiduissa hotelleissa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa!

Scandic Friends -jäsenillä on hauskaa

Voit tavata meidät missä tahansa järjestämässämme hotellitapahtumassa. Voit myös tutustua paremmin kyseiseen hotelliin, tavata muita Scandic Friends -jäseniä ja vaihtaa ajatuksia Scandicista. Mutta ensisijaisesti tapahtumissamme on tarkoitus pitää hauskaa!

Kanta-asiakastapahtumien ohjelma vaihtelee hotellista riippuen. Joskus kyseessä on illallinen, jääkiekkoilta tai vaikkapa viininmaistajaiset. Tarkista eri hotellien päivämäärät alta ja ilmoittaudu haluamiisi tapahtumiin lähettämällä sähköpostia kyseiseen hotelliin. Kun olet ilmoittautunut, hotelli lähettää yksityiskohtaisempia tietoja tapahtumasta ja ilmoittaa mahdollisista tapahtumaan liittyvistä maksuista. 

Huom! Tapahtumat koskevat yleensä vain hotelleissa kyseisenä päivänä majoittuvia vieraita. Kysy toki mahdollisista vapaista paikoista, vaikka et hotellissa yöpyisikään. Jos sinulla on kysyttävää, lähetä vain sähköpostia kyseisen tapahtuman järjestävään hotelliin.

Tapahtumat 2018

Scandic Rovaniemi, 21.3.2018 klo 19.00

Ohjelmassa mukavaa yhdessä oloa keilailun merkeissä Rovaniemen SantaSportissa, jossa on myös pientä purtavaa ja juotavaa saatavilla. Kokoontuminen hotellin aulassa klo 18.15.

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen tuomo.huhanantti@scandichotels.com tai suoraan hotellin vastaanottoon 19.3 mennessä. Paikkoja rajoitetusti.

Scandic Oulu, 15.5.2018 klo 17.30

Lähde mukaamme viettämään huikeaa kanta-asiakasiltaa yläilmoihin 15.5.2018 Seikkailupuistoon. Mukaan mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Tähän tilaisuuteen tulee olla perus hyvässä kunnossa eikä kärsiä esim. korkeanpaikankammosta, koska ohjelmassa on kiipeilyä ym. ulkoiluaktiviteetteja. Luethan ohjeistuksen nettisivuilta huolellisesti ennen ilmoittautumista.

Mukaan mahtuu 10 kanta-asiakastamme ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen sähköpostitse vastaanottoon osoitteeseen oulu@scandichotels.com. Vain majoittuville vieraille.

 

Päivitämme tapahtumia tälle sivulle vuoden mittaan, voit aina tarkistaa tiedossa olevat tapahtumat tältä sivulta.

Jos haluat tutustua tapahtumiin muissa maissa, vaihda sivuston kieli sivun ylälaidasta.