Scandic Friends -illat

Tervetuloa tutustumaan paremmin hotelleihimme, tapaamaan muita Scandic Friends -jäseniä ja vaihtamaan ajatuksia Scandicista. Ensisijaisesti tapahtumissamme on kuitenkin tarkoitus pitää hauskaa!JÄSENTapahtumat SUOMEN HOTELLEISSA

Scandic Friends -illat peruttu

Koronaviruksesta johtuvista syistä perumme toistaiseksi kaikki Scandic Friends -illat. Jos olet jo ilmoittautunut johonkin tapahtumista, otathan yhteyttä suoraan hotelliin saadaksesi lisätietoja kyseisestä illasta.

Kanta-asiakastapahtumien ohjelma vaihtelee hotellista riippuen. Tarkista eri hotellien päivämäärät alta ja ilmoittaudu sähköpostitse. Kun olet ilmoittautunut saat lisätietoa tapahtumasta ja ilmoituksen mahdollisista tapahtumaan liittyvistä maksuista. 

Huomaathan, että tapahtumat ovat tarkoitettu hotelleissa kyseisenä päivänä majoittuville vieraille ja paikkoja on rajoitetusti. Jos sinulla on kysyttävää suosittelemme olemaan yhteydessä tapahtuman järjestävään hotelliin.

Päivitämme tapahtumia tälle sivulle vuoden mittaan, voit aina tarkistaa tiedossa olevat tapahtumat tältä sivulta. Jos haluat tutustua tapahtumiin muissa maissa, vaihda sivuston kieli sivun ylälaidasta.