Scandic Friends -illat

Tervetuloa tutustumaan paremmin hotelleihimme, tapaamaan muita Scandic Friends -jäseniä ja vaihtamaan ajatuksia Scandicista. Ensisijaisesti tapahtumissamme on kuitenkin tarkoitus pitää hauskaa!

JÄSENTapahtumat SUOMEN HOTELLEISSA 2019

Kanta-asiakastapahtumien ohjelma vaihtelee hotellista riippuen. Tarkista eri hotellien päivämäärät alta ja ilmoittaudu sähköpostitse. Kun olet ilmoittautunut saat lisätietoa tapahtumasta ja ilmoituksen mahdollisista tapahtumaan liittyvistä maksuista. 

Huomaathan, että tapahtumat ovat tarkoitettu hotelleissa kyseisenä päivänä majoittuville vieraille ja paikkoja on rajoitetusti. Jos sinulla on kysyttävää suosittelemme olemaan yhteydessä tapahtuman järjestävään hotelliin.

Syyskuu

Scandic Kemi 24.9.

Tervetuloa kanssamme viettämään kanta-asiakasiltaa Tornion Panimolle. Luvassa kierros panimolla sekä oluiden maistelua. Kokoontuminen hotellin aulassa klo 16.45, josta yhteiskuljetus panimolle. Ruokailu ennen kierroksen alkua. Kierroksen jälkeen yhteiskuljetus takaisin hotellille. Ilmoittautuminen 23.9. mennessä kemi@scandichotels.com tai suoraan hotellin vastaanottoon.

Scandic Park Helsinki 25.9.

Tervetuloa kanssamme maistelemaan Oktoberfest-oluita ja pientä purtavaa. Luvassa myös hauska Oktoberfest-bingo! Ilmoittautuminen 23.9. mennessä parkhelsinki@scandichotels.com.

Scandic Atlas, Kuopio 26.9.

Tervetuloa kanssamme Body Balance -tunnille. Tunti on rauhallinen kehonhallinta- ja huoltotunti, joka koostuu tasapaino-, liikkuvuus-, voima-, venytys- ja rentoutusharjoituksista. Tunti sopii kaikenkuntoisille. Tunti on yhteistunti Kunnonsalin kanta-asiakkaiden kanssa. Lähtö hotellin vastaanotosta klo 17.30. Tarjoamme mukaan virkistävän juoman. Ilmoittautuminen suoraan hotellin vastaanottoon  23.9. mennessä atlas@scandichotels.com tai +358 300870423.

Lokakuu

Scandic Lahti City 2.10.

Tervetuloa kanssamme seuraamaan jännittävää Liiga-ottelua Pelicans - Ilves, Ennen ottelun alkua tarjolla on pientä purtavaa hotellin ravintola Torillassa klo 16.45. Ilmoittautuminen 26.9. mennessä lahticity@scandichotels.com.

Scadic Kouvola 2.10.

Tervetuloa kanssamme seuraamaan jännittävää Liiga-ottelua, kun KooKoo kohtaa SaIPan. Kokoontuminen ja yhteislähtö jäähallille hotellin vastaanotosta klo 18.00. Pelin jälkeen nautimme iltapalaa hotellin ravintola Bistrossa. Ilmoittautuminen 1.10. mennessä kouvola@scandichotels.com.

Scandic Meilahti, Helsinki 2.10.

Tervetuloa kanssamme nauttimaan viininmaistelusta Keittiöpäällikkö Marek Laudienin johdolla. Tarjolla maittavia viinejä ja pientä purtavaa. Osallistujien kesken arvotaan myös kahden hengen majoituslahjakortti. Sitova ilmoittautuminen ja erityisruokavaliot 24.9. mennessä jessica.fellman@scandichotels.com

Scandic Mikkeli 23.10.

Tervetuloa kanssamme seuraamaan jännittävää Liiga-ottelua, kun Jukurit kohtaa JYP:in. Kokoontuminen hotellin aulassa 17.45, josta yhteislähtö Mikkelin jäähallille. Ottelun päätyttyä kuljetus takaisin hotellille, jossa nautimme iltapalaa ravintola Bordissa. Ilmoittautuminen 18.10. mennessä mikkeli@scandichotels.com tai puh. +358 40 548 35 32.

Scandic Hämeenlinna City 26.10.

Tervetuloa kanssamme seuraamaan vauhdikasta Liiga-ottelua, kun HPK kohtaa Kärpät. Ennen ottelua tarjolla pientä purtavaa ravintola Torillassa klo 15.30. Ilmoittautuminen ennakkoon 22.10. mennessä marika.nieminen@scandichotels.com.

Marraskuu

Scandic Helsinki Aviacongress & Scandic Helsinki Aviapolis 20.11.

Tervetuloa kanssamme seuraamaan jännittävää Liiga-ottelua, kun HIFK kohtaa Lukon Helsingin jäähallissa. Lähtö hotellilta klo 17.00. Ilmoittautuminen 6.11. mennessä julia.lakanen@scandichotels.com.

Scandic Hämeenlinna City 26.11.

Tervetuloa kanssamme seuraamaan vauhdikasta Liiga-ottelua, kun HPK kohtaa KalPan. Ennen ottelua tarjolla pientä purtavaa ravintola Torillassa klo 17.00. Ilmoittautuminen ennakkoon 25.11. mennessä marika.nieminen@scandichotels.com.

Päivitämme tapahtumia tälle sivulle vuoden mittaan, voit aina tarkistaa tiedossa olevat tapahtumat tältä sivulta. Jos haluat tutustua tapahtumiin muissa maissa, vaihda sivuston kieli sivun ylälaidasta.