Scandic Friends -illat

Tervetuloa tutustumaan paremmin hotelleihimme, tapaamaan muita Scandic Friends -jäseniä ja vaihtamaan ajatuksia Scandicista. Ensisijaisesti tapahtumissamme on kuitenkin tarkoitus pitää hauskaa!jäsentapahtumat hotelleissa Suomessa

Tarkista tapahtumien paikat ja ajat alta ja ilmoittaudu sähköpostitse. Kun olet ilmoittautunut, saat lisätietoa ja ohjeet tapahtumasta. Jos sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä suoraan kyseiseen hotelliin. Huom, tapahtumat ovat tarkoitettu ensisijaisesti hotellissa kyseisenä päivänä majoittuville jäsenille.

Syyskuu

Hämeenlinna 27.9.

Scandic Hämeenlinna City – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme hameenlinnacity@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan HPK - JYP jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Mikkeli 27.9.

Scandic Mikkeli – Keilailta ja iltapalaa
Kokoonnumme hotellin aulassa klo 17.30, josta siirrymme Keilakukkoon. Keilaamme klo 18–19, jonka jälkeen nautimme iltapalaa hotellin Bord-ravintolassa. Ilmoittautuminen 25.9. mennessä tuula.ronkanen@scandichotels.com.

Jyväskylä 28.9.

Scandic Laajavuori – Huonepakopeli ja ravintola-illallinen
Tervetuloa viettämään ilta hauskassa seurassa! Tavataan hotellin aulassa ja lähdetään huonepakopelien ihmeelliseen maailmaan. Illan kruunaa Scandic Friends -annos ravintolassamme Little Italyssa. Ilmoittaudu 25.9. mennessä aino.heikkila@scandichotels.com

Tampere 28.9.

Scandic Tampere Hämeenpuisto – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme hameenpuisto@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan Tappara - Ilves jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Lokakuu

Rauma 3.10.

Scandic Rauma – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme rauma@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan Lukko - Tappara jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Jyväskylä 4.10.

Scandic Jyväskylä Station – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme jyvaskylastation@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan JYP - Ässät jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Vaasa 4.10.

Scandic Vaasa – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme vaasa@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan Sport - HIFK jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Turku 4.10.

Scandic Atrium – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme atrium@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan TPS-HPK jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Oulu 5.10.

Scandic Oulu City – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme oulucity@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan Kärpät-Ilves jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Lappeenranta 5.10.

Scandic Patria – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme patria@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan SaiPa-Lukko jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Jyväskylä 11.10.

Scandic Jyväskylä City ja Scandic Jyväskylä Station – Peli-ilta
Vietämme rennon peli-illan Scandic Jyväskylä Cityn viihtyisässä Bar Moe’sissa pikkupurtavan kera. Mukavaa yhdessäoloa luvassa ja pistetään myös bingopallot pyörimään illan aikana. Kokoontuminen Bar Moe’sissa klo 18. Iltaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki kanta-asiakkaamme! Ilmoittautuminen 9.10. mennessä jyvaskylacity@scandichotels.com tai jyvaskylastation@scandichotels.com.

Pori 19.10.

Scandic Pori – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme pori@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan Ässät-HIFK jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Mikkeli 24.10.

Scandic Mikkeli – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme mikkeli@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan Jukurit-Pelicans jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Kouvola 25.10.

Scandic Kouvola – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme kouvola@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan KooKoo-Ilves jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Tampere 25.10.

Scandic Tampere Koskipuisto – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme koskipuisto@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan Tappara-Ässät jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Turku 25.10.

Scandic Hamburger Börs – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme hamburgerbors@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan TPS-Kärpät jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Lahti 26.10.

Scandic Lahti City – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme lahticity@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan Pelicans-TPS jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Marraskuu

Hämeenlinna 1.11.

Scandic Aulanko – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme aulanko@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan HPK-Kärpät jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Kuopio 1.11.

Scandic Atlas – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme atlas@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan KalPa-Ilves jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Tampere 2.11.

Scandic Rosendahl – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme rosendahl@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan Ilves-Kärpät jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Oulu 15.11.

Scandic Oulu Station – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme oulustation@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan Kärpät-KooKoo jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Turku 15.11.

Scandic Julia – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme julia@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan TPS-SaiPa jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Jyväskylä 16.11.

Scandic Laajavuori – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme laajavuori@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan JYP-Jukurit jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Vaasa 22.11.

Scandic Waskia – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme waskia@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan Sport-KooKoo jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Tampere 23.11.

Scandic Tampere Station – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme tamperestation@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan Ilves-Jukurit jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Kuopio 23.11.

Scandic Kuopio – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme kuopio@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan KalPa-JYP jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Turku 28.11.

Scandic Plaza Turku – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme plaza.turku@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan TPS-HPK jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Tampere 29.11.

Scandic Tampere City – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme tamperecity@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan Tappara-Kärpät jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Hämeenlinna 30.11.

Scandic Hämeenlinna City – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme hameenlinnacity@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan HPK-Ilves jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Joulukuu

Tampere 21.12.

Scandic Tampere Hämeenpuisto – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme hameenpuisto@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan Ilves-Ässät jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Tampere 26.12.

Scandic Tampere Koskipuisto – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme koskipuisto@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan Ilves-TPS jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.

Jyväskylä 28.12.

Scandic Jyväskylä City – Jääkiekko-ottelu
Tiedustele vastaanotostamme jyvaskylacity@scandichotels.com ottelulippuja klo 18.30 alkavaan JYP-HPK jääkiekko-otteluun. Lippuja on rajallinen määrä.