Finnair Plus -jäsenedut Scandicissa

Finnair Plus -jäsenenä majoitut Suomen Scandic-hotelleissa etuhintaan kun varaat majoituksen netissä. Lisäksi ansaitset Avioksia jokaisesta yöstä.majoitu etuhintaan ja kerää Avioksia

Finnair Plus -jäsenenä majoitut viikonloppuisin ja valittuina loma-aikoina etuhintaan Scandic-hotelleissa Suomessa, kun teet varauksen netissä.

Lisäksi ansaitset 350 Aviosta jokaista pisteisiin oikeuttavaa yötä kohden kaikissa 280 Scandic-hotellissa kuudessa maassa. Ja mikä parasta, voit samalla kerätä myös Scandic Friends -pisteitä.

Kampanja-aikoina myynnissä saattaa olla edullisempia huonehintoja.

Finnair Plus -tarjoushintaan sisältyy

*ei sisälly hintaan Scandic Waskia -hotellissa.

Voimassa

Toistaiseksi viikonloppuisin ja valittuina loma-aikoina Scandic-hotelleissa Suomessa. Tarjoushintaisia huoneita rajoitettu määrä.

Varaa netissä koodilla AY2

Hintaselitys
Varausta voidaan muuttaa, mutta sitä ei voi perua eikä maksua palauteta. Varauksen muutos varauspalvelun kautta. Varauksen saapumispäivä, öiden määrä, huonetyyppi ja yöpyjien määrä on muutettavissa. Yksittäistä varausta ei voi muuttaa useammaksi varaukseksi eikä hotellia voi vaihtaa. Muutoksen johdosta mahdollisesti noussut huonehinta maksettava sisäänkirjautumisen yhteydessä. Muutokset, jotka johtavat halvempaan huonehintaan, kuin etukäteen maksettu summa, ei hyvitetä. Varausta voi muuttaa klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Aamiainen sisältyy hintaan. ALV sisältyy hintaan. Varattavissa vain Scandicin nettisivuilla ja mobiilisovelluksessa. Finnair Plus Avios -pisteet kaikista Scandic-hotelleista viikonloppuisin (pe-ma) ja valittuina loma-aikoina.
Varausehdot

Yhdistetyt matkapalvelut, joita sinulle tarjotaan ovat osa pakettimatkaa siinä merkityksessä, jota tarkoitetaan direktiivissä (EU) 2015/2302. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 keskeisistä oikeuksista.