Hääpaketti

Haluamme tehdä tärkeästä päivästänne täydellisen, joten olemme huolehtineet kaikesta puolestanne. Ylellinen majoitus, runsas, huoneessa tarjottu kuohuviiniaamiainen ja myöhäinen huoneen luovutus sisältyvät tietysti hintaan.

Varaa romanttinen hääyö kuohuviiniaamiaisella

Voitte valita huonetyypin toivomustesi mukaan ja yöpyä joko sviitissä, perhehuoneessa tai Superior luokan -huoneessa (huonetyypit saattavat vaihdella riippuen hotellista). Hotellin saunan käyttö sisältyy myös hintaan, ja osassa huoneista on myös oma sauna!

Hintaan sisältyy

  • Majoitus Family Superior, Superior, Superior Plus, Junior Suite tai Suite -luokan huoneessa (huonetyypit saattavat vaihdella riippuen hotellista)
  • Kuohuviiniaamiainen* huoneeseen (sis. 0,75 l kuohuviinipullon tai alkoholittoman vaihtoehdon)
  • Myöhäinen huoneenluovutus klo 14.00
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen ja saunan käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet

*Kuohuviiniä (0,75 l pullo), croissantteja ja paahtoleipää, voita, tuorejuustoa, appelsiinimarmeladia, briejuustoa, kylmäsavulohta, milanonsalamia, cantaloupemelonia, vihanneksia ja dippiä, mansikoita, suklaakakkua, hedelmiä, kahvia, teevalikoiman, appelsiinimehua ja smoothie-juomat.  

Voimassa

Viikonloppuisin ja valittuina loma-aikoina 31.12.2018 saakka.

Varaa

Varaa netissä koodilla WED

Hintaselitys
Majoituspaketti on varattavissa saapumispäivään asti (saapumispäivä mukaan lukien). Kuohuviiniaamiainen on voimassa vain yhdelle yölle ja tarjoillaan ensimmäisen majoitusyön yhteydessä ellei toisin sovita. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, ja se on voimassa Scandic-hotelleissa Suomessa lukuun ottamatta Scandic Espoo ja Scandic Vierumäki -hotelleja. Varausta voi muuttaa tai se voidaan perua viimeistään klo 18.00 saapumispäivänä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti. Varaa netissä koodilla WED, hotellista tai varauspalvelustamme numerosta 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm).
Varausehdot