Ylellinen hääyö hotellissa

Haluamme tehdä tärkeästä päivästänne täydellisen, joten olemme huolehtineet kaikesta puolestanne. Ylellinen majoitus, runsas, huoneeseen tarjoiltu kuohuviiniaamiainen ja myöhäinen huoneen luovutus sisältyvät tietysti hintaan.Varaa romanttinen hääyö kuohuviiniaamiaisella

Vietä hääyö valintasi mukaan joko sviitissä tai Superior luokan -huoneessa (huonetyypit saattavat vaihdella hotellista riippuen). Hotellin saunan käyttö sisältyy myös hintaan, ja osassa huoneista on myös oma sauna!

Hääyön hintaan sisältyy

  • Majoitus Superior, Superior Plus, Junior Suite tai Suite -luokan huoneessa (huonetyypit saattavat vaihdella hotellista riippuen)
  • Kuohuviiniaamiainen* huoneeseen tarjoiltuna (sis. 0,75 l kuohuviinipullon tai alkoholittoman vaihtoehdon)
  • Myöhäinen huoneenluovutus klo 14.00
  • Kylpylä- tai wellness-osaston vapaa käyttö**
  • Hotellin kuntohuoneen ja saunan käyttömahdollisuus
  • Maksuton internetyhteys
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

*Kuohuviiniä (0,75 l pullo), croissantteja ja paahtoleipää, voita, tuorejuustoa, appelsiinimarmeladia, valikoima leikkeleitä ja juustoja, kurkkua, kirsikkatomaatteja ja salaattia, pekonia, munakokkelia, chiavanukasta, jogurttia ja granolaa, tuoreita hedelmiä leikattuna, lajitelma makeisia ja leivonnaisia, kahvia ja teetä, appelsiinimehua ja marjasmoothie.

** ei sisälly hintaan Scandic Waskia -hotellissa.

Majoitusaika

Tarjous on voimassa viikonloppuisin ja valittuina loma-aikoina valituissa Scandic-hotelleissa Suomessa.

Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Varaa

Varaa netissä koodilla WED

Hintaselitys
Hääyöpaketti on varattavissa saapumispäivään asti (saapumispäivä mukaan lukien). Kuohuviiniaamiainen on voimassa vain yhdelle yölle ja tarjoillaan ensimmäisen majoitusyön yhteydessä, ellei toisin sovita. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, ja se on voimassa valituissa Scandic-hotelleissa Suomessa. Varausta voi muuttaa tai se voidaan perua viimeistään klo 18.00 saapumispäivänä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Pidätämme oikeuden aamiaisen sisällön muutoksiin. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti. Voit varata tarjouksen myös suoraan hotellista tai varauspalvelustamme numerosta 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm).
Varausehdot