Ylellinen hääyö hotellissa

Haluamme tehdä tärkeästä päivästänne täydellisen, joten olemme huolehtineet kaikesta puolestanne. Ylellinen majoitus, runsas, huoneessa tarjottu kuohuviiniaamiainen ja myöhäinen huoneen luovutus sisältyvät tietysti hintaan.

Varaa romanttinen hääyö kuohuviiniaamiaisella

Vietä hääyö valintasi mukaan joko sviitissä tai Superior luokan -huoneessa (huonetyypit saattavat vaihdella riippuen hotellista). Hotellin saunan käyttö sisältyy myös hintaan, ja osassa huoneista on myös oma sauna!

Hääyön hintaan sisältyy

  • Majoitus Superior, Superior Plus, Junior Suite tai Suite -luokan huoneessa (huonetyypit saattavat vaihdella riippuen hotellista)
  • Kuohuviiniaamiainen* huoneeseen (sis. 0,75 l kuohuviinipullon tai alkoholittoman vaihtoehdon)
  • Myöhäinen huoneenluovutus klo 14.00
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen ja saunan käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet

*Kuohuviiniä (0,75 l pullo), croissantteja ja paahtoleipää, voita, tuorejuustoa, appelsiinimarmeladia, valikoima leikkeleitä ja juustoja, vihanneksia ja dippiä, pekonia, pikkunakkeja, munakokkelia ja keitettyjä kananmunia, mansikoita ja tuoreita hedelmiä, lajitelma makeisia ja leivonnaisia, kahvia ja teetä, appelsiinimehua ja smoothie-juomat.

Voimassa

Tarjous on voimassa viikonloppuisin 31.12.2019 asti valituissa Scandic-hotelleissa Suomessa.

Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Varaa

Varaa netissä koodilla WED

Hintaselitys
Hääyöpaketti on varattavissa saapumispäivään asti (saapumispäivä mukaan lukien). Kuohuviiniaamiainen on voimassa vain yhdelle yölle ja tarjoillaan ensimmäisen majoitusyön yhteydessä ellei toisin sovita. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, ja se on voimassa valituissa Scandic-hotelleissa Suomessa. Varausta voi muuttaa tai se voidaan perua viimeistään klo 18.00 saapumispäivänä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti. Varaa netissä koodilla WED, hotellista tai varauspalvelustamme numerosta 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm).
Varausehdot