Tunnelmallinen linnajoulu Imatran Valtionhotellissa

Nauti valmiista juhlasta ja taianomaisesta joulutunnelmasta Scandic Imatran Valtionhotellissa. Joulupöydän herkut, juhlava miljöö ja valmiiksi katettu aamiainen kruunaavat loman.Scandic Imatran Valtionhotelli

Hinta alk. 123 €/hlö/vrk/2hh

Joulun majoituspakettiin sisältyy

  • 0–5-vuotiaat majoittuvat aikuisten huoneessa maksutta ja nauttivat jouluruoat maksutta.
  • 6–11-vuotiaat majoittuvat aikuisten huoneessa maksutta ja nauttivat jouluruoat* 50 % alennuksella. 
  • 12–14-vuotiaat majoittuvat aikuisten huoneessa maksutta ja nauttivat jouluruoat* 35 % alennuksella.

*6–14-vuotiaiden jouluruoat eivät sisälly joulupaketin hintaan vaan maksetaan hotellissa erikseen.

Varaa

Varaa joulupaketti netissä, et tarvitse varauskoodia. Valitse majoitus ajalla 22.–30.12.2021, johon sisältyy vähintään 24.12. tai 25.12.

Lisätietoa ja varaukset myös puhelimitse 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm) tai suoraan hotelliin. Varausta ei voi muuttaa tai perua, eikä maksua palauteta.

Varaa pöytä jouluillalliselle ennakkoon netissä.

Hintaselitys
Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja se on voimassa Scandic Imatran Valtionhotelli -hotellissa majoituksiin 22.–30.12.2021 välillä, johon tulee sisältyä jouluaatto 24.12. ja/tai joulupäivä 25.12. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti.

Maksu luottokortilla varauksen yhteydessä. Varausta voi muuttaa 30.11. asti, mutta ei perua eikä maksua palauteta. 30.11. jälkeen varausta ei voi enää muuttaa. Muutoksissa huonehinta määräytyy päivän hinnan mukaan. Muutoksen johdosta mahdollisesti noussut huonehinta maksettava sisäänkirjautumisen yhteydessä. Muutos, joka johtaa edullisempaan huonehintaan, kuin etukäteen maksettu summa, ei hyvitetä. Hinta saattaa vaihdella saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Yksittäistä varausta ei voi muuttaa useammaksi varaukseksi eikä hotellia voi vaihtaa. Runsas aamiainen sisältyy hintaan. 
Varausehdot