Paras hinta – joka päivä

Varaa edullisimmat Scandic-yöt netissä. Valittavanasi on lähes 280 Scandic-hotellia kuudessa maassa jopa 25 % alennuksella.

Varaa hotelliyöt edullisimmin netissä

Hotellissa on helppo viihtyä. Nauti mukavasta huoneesta, herkuttele ravintolassa ja nauti runsas aamiainen pitkän kaavan mukaan.


Edullinen Save-hinta on voimassa joka päivä kaikissa Scandic-hotelleissa ja varattavissa vain nettisivuillamme. Kanta-asiakasohjelmamme jäsenenä ansaitset pisteitä kun varaat hotelliyön nettisivuillamme. Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä tästä. Jäsenyys ei maksa mitään ja saat etuja ja pisteitä heti liittymishetkestä lähtien.

PS. Kampanja-aikoina myynnissä saattaa olla edullisempia huonehintoja. Viikonloppuisin ja valittuina loma-aikoina Scandic Friends -jäsenet voivat varata majoituksen 20 % alennuksella.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus
  • Runsas aamiainen (ostettavissa lisähintaan Saksan ja Puolan hotelleissamme)
  • Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Voimassa

Joka päivä kaikissa hotelleissamme 6 maassa.

Varaa

Varaa netissä ilman varauskoodia. Takaamme parhaan hinnan ja parhaat edut.

Hintaselitys 
"Save" on vain nettisiivullamme myynnissä oleva hinta. Varausta ei voi perua tai muuttaa, eikä maksua palauteta. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Maksu tapahtuu luottokortilla varauksen yhteydessä. Aamiainen ei sisälly huonehintoihin hotelleissamme Saksassa ja Puolassa (ostettavissa lisähintaan).
Varausehdot