Paras hinta – joka päivä

Varaa edullisimmat Scandic-yöt netissä. Valittavanasi on lähes 280 Scandic-hotellia kuudessa maassa jopa 25 % alennuksella.Varaa hotelliyöt edullisimmin netissä

Hotellissa on helppo viihtyä! Rentoudu mukavassa huoneessa, herkuttele ravintolassa ja nauti runsas aamiainen pitkän kaavan mukaan.

Edullisin Paras hinta on voimassa joka päivä kaikissa Scandic-hotelleissa ja varattavissa vain nettisivuillamme. Mitä aikaisemmin varaat, sitä edullisempi hinta on. Kanta-asiakasohjelmamme jäsenenä ansaitset pisteitä kun varaat hotelliyön nettisivuillamme. Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä tästä. Jäsenyys ei maksa mitään ja saat etuja ja pisteitä heti liittymishetkestä lähtien.

PS. Kampanja-aikoina myynnissä saattaa olla edullisempia huonehintoja. Viikonloppuisin ja valittuina loma-aikoina Scandic Friends -jäsenenä voit varata majoituksen 20 % alennuksella.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus
  • Runsas aamiainen (ostettavissa lisähintaan valituissa hotelleissa)
  • 10 % alennus ruoasta viikonloppuisin ympäri vuoden sekä pisteitä huonelaskuusi tilaamistasi ruoista ja juomista
  • Kylpylä- tai wellness-osaston vapaa käyttö hotelleissamme Suomessa*
  • Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

*ei sisälly hintaan Scandic Waskia tai Scandic Kajanus -hotelleissa.

Tämänhetkisestä tilanteesta johtuen hotelliemme palveluissa on väliaikaisia rajoituksia. Lisätietoa hotelliemme sivuilla sekä yleisimmin kysytyissä kysymyksissä.

Voimassa

Joka päivä kaikissa hotelleissamme 6 maassa.

Varaa

Varaa netissä Paras hinta ilman varauskoodia. Takaamme parhaan hinnan ja parhaat edut.

Hintaselitys 
"Paras hinta" on vain nettisivuillamme myynnissä oleva hinta. Varausta ei voi perua tai muuttaa, eikä maksua palauteta. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan ja huoneita on saatavilla rajoitettu määrä. Maksu tapahtuu luottokortilla varauksen yhteydessä. Aamiainen ei sisälly huonehintoihin hotelleissamme Saksassa ja Puolassa (ostettavissa lisähintaan).
Varausehdot