Majoitu 20 % alennuksella

Etu on voimassa viikonloppuisin ja pääsiäisen aikaan 6.-23.4. joka päivä. Scandicissa nukut hyvin mukavissa sängyissä ja nautit runsaan luomutuotteita sisältävän aamiaisen pitkän kaavan mukaan.

VIETÄ HUOLETON HOTELLILOMA

Alennus on voimassa viikonloppuisin ympäri vuoden, joka päivä pääsiäisen aikaan 6.-23.4.2017 sekä vappuna

Kattoterassi Scandic Rubinen - Scandic Haymarket -hotellihuone

Etu on voimassa Scandic Friends -jäsenille. Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä tästä. Jäsenyys ei maksa mitään, ja saat etuja ja pisteitä heti liittymishetkestä lähtien. 

Hintaan sisältyy

  • Majoitus 20 % alennuksella valittuina viikonloppuina (pe-su) ympäri vuoden. Varaa koodilla FG2.
  • Majoitus 3 % alennuksella arkipäivisin
  • Runsas aamiainen (ostettavissa lisähintaan hotelleissamme Saksassa ja Puolassa)
  • Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa
  • 20 % alennus ruoasta viikonloppuisin ympäri vuoden
  • Langaton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - saat 10 % lisäpisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Voimassa

Hotellitarjous on voimassa Scandic Friends -jäsenille kaikissa Scandic-hotelleissa. 20 % alennus on voimassa valittuina viikonloppuina ympäri vuoden, joka päivä pääsiäisen aikaan 6.-23.4. sekä vappuviikonloppuna 29.4.-1.5. (hotelleissamme Suomessa).

Varaa

Varaa netissä koodilla FG2

Voit varata tarjouksen myös puhelimitse 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm), mutta huomaathan, että alennus on tällöin 10 %. Puhelinvarauksissa ilmoita varauskoodi FG1.

Hintaselitys
Alennettu hinta on varattavissa netissä koodilla FG2. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on rajoitetusti. Alennus on valittuina viikonloppuina (pe-su) 20 % ja arkipäivisin 3 %. Alennus on voimassa Scandic Friends –jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä tästä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, ja se on voimassa kaikissa Scandic-hotelleissa. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Aamiainen ei sisälly huonehintoihin hotelleissamme Saksassa ja Puolassa (ostettavissa lisähintaan).
Varausehdot