Vietä huoleton hotelliloma

Suuntaa huolettomalle hotellilomalle Scandiciin. Hotelleissamme nautit mukavista puitteista, hyvistä unista ja runsaasta aamiaisesta pitkän kaavan mukaan. Varaa nyt ja maksa majoittuessa!

Viikonloput ja kesä 20 % alennuksella

Alennus on voimassa Scandic Friends -jäsenille hotelleissamme ja kylpylöissämme kuudessa eri maassa viikonloppuisin ympäri vuoden sekä joka päivä kesällä 20.6.–11.8. Varaa netissä koodilla FG2. Varauksessa on kuluton muutos- ja peruutusoikeus, maksa hotellissa. 

Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä tästä. Jäsenyys ei maksa mitään, ja saat etuja ja pisteitä heti liittymishetkestä lähtien.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus
  • Runsas aamiainen (ostettavissa lisähintaan hotelleissamme Saksassa ja Puolassa)
  • 10 % alennus ruoasta kesällä 20.6.–11.8. sekä viikonloppuisin ympäri vuoden sekä pisteitä huonelaskuusi tilaamistasi ruoista ja juomista
  • Kylpylä- tai wellness-osaston vapaa käyttö hotelleissamme Suomessa*
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen käyttömahdollisuus 
  • Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat maksutta aikuisten huoneessa
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

*ei sisälly hintaan Scandic Waskia tai Scandic Kajanus -hotelleissa.

Voimassa

  • 20 % alennus on voimassa kesällä joka päivä Suomessa 20.6.–11.8., Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa 21.6.–18.8. sekä valituissa kohteissa Saksassa ja Puolassa 16.6.–31.8. Alennus on voimassa myös valittuina viikonloppuina ympärin vuoden.
  • Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Varaa

Varaa netissä koodilla FG2

Voit varata tarjouksen myös puhelimitse 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm), mutta huomaathan, että alennus on tällöin 10 %. Puhelinvarauksissa ilmoita varauskoodi FG1.

Hintaselitys
Alennettu hinta on varattavissa netissä koodilla FG2. Tarjous koskee uusia varauksia. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on rajoitetusti. Alennus on aina 3 % sekä 20 % valittuina viikonloppuina (pe-su) ja joka päivä valittuina loma-aikoina. Alennus on voimassa Scandic Friends -jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä tästä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja se on voimassa kaikissa Scandic-hotelleissa lukuun ottamatta Grand Hotel Oslo by Scandic ja Hotel Norge by Scandic -hotellit. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Aamiainen ei sisälly huonehintoihin hotelleissamme Saksassa ja Puolassa (ostettavissa lisähintaan).
Varausehdot