Majoitu 20 % alennuksella

Vietä rento hotelliloma ja majoitu kaupunkien parhailla paikoilla. Scandicissa nukut hyvin mukavissa sängyissä ja nautit runsaan luomutuotteita sisältävän aamiaisen pitkän kaavan mukaan.

VIETÄ HUOLETON JOULULOMA

Joulun aikaan 20 % alennus on voimassa joka päivä ajalla 16.12.-8.1. sekä viikonloppuisin ympäri vuoden. Tutustu kohteisiimme ja varaa huoleton loma koodilla FG2!

Vietä huoleton joululoma meillä! Varaa 20 % alennuksella!

Etu on voimassa Scandic Friends -jäsenille. Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä tästä. Jäsenyys ei maksa mitään, ja saat etuja ja pisteitä heti liittymishetkestä lähtien. 

Hintaan sisältyy

  • Majoitus 20 % alennuksella joka päivä 16.12.-8.1. ja viikonloppuisin ympäri vuoden
  • Majoitus 3 % alennuksella arkipäivisin
  • Runsas aamiainen (ostettavissa lisähintaan hotelleissamme Saksassa ja Puolassa)
  • Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa
  • 20 % alennus ruoasta joka päivä 16.12.-8.1. ja viikonloppuisin ympäri vuoden
  • Langaton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - saat 10 % lisäpisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Voimassa

Hotellitarjous on voimassa Scandic Friends -jäsenille joka päivä 16.12.-8.1. sekä viikonloppuisin ympäri vuoden kaikissa Scandic-hotelleissa, lukuun ottamatta partnerhotellejamme Norjassa ja Ruotsissa.

Varaa

Varaa netissä koodilla FG2

Voit varata tarjouksen myös puhelimitse 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm), mutta huomaathan, että alennus on tällöin 10 %. Puhelinvarauksissa ilmoita varauskoodi FG1.

Hintaselitys
Alennettu hinta on varattavissa netissä koodilla FG2. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on rajoitetusti. Alennus on viikonloppuisin (pe-su) 20 % ja arkipäivisin 3 %. Alennus on voimassa Scandic Friends –jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä tästä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, ja se on voimassa kaikissa Scandic-hotelleissa lukuun ottamatta partnerhotellejamme Norjassa ja Ruotsissa. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Aamiainen ei sisälly huonehintoihin hotelleissamme Saksassa ja Puolassa (ostettavissa lisähintaan).
Varausehdot