Kesäyöt 20 % alennuksella

Kesällä majoitut tarjoushintaan joka päivä! Valittavanasi on lähes 230 hotellia 7 maassa. Ja mikä parasta, alle 13-vuotiaat yöpyvät meillä veloituksetta aikuisten huoneessa.

Hotelliloma piristää aina

Useat hotelleistamme sijaitsevat suurten kaupunkien parhailla paikoilla, ostoskatujen ja tunnettujen nähtävyyksien välittömässä läheisyydessä. Toiset taas kiinnostavissa pikkukaupungeissa ja kohteissa.

Majoitu kesähintaan!
 

Tutustu kohteisiimme ja suuntaa lomalle! Etu on voimassa Scandic Friends -jäsenille. Jos et ole vielä jäsen voit liittyä tästä. Jäsenyys ei maksa mitään, ja saat etuja ja pisteitä heti liittymishetkestä lähtien. 

Hintaan sisältyy

  • Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
  • Runsas aamiainen (ostettavissa lisähintaan hotelleissamme Saksassa, Puolassa ja Belgiassa)
  • Langaton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet
  • Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa

Voimassa

Hotellitarjous on voimassa Scandic Friends -jäsenille viikonloppuisin ja joka päivä kesällä 24.6.-14.8. kaikissa Scandic-hotelleissa, lukuun ottamatta partnerhotellejamme Norjassa ja Ruotsissa.

Varaa

Varaa netissä koodilla FG2

Voit varata tarjouksen myös puhelimitse 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm), mutta huomaathan, että alennus on tällöin 10 %. Puhelinvarauksissa ilmoita varauskoodi FG1.

Hintaselitys
Alennettu hinta (20 % alennus Flex-hinnoistamme) on varattavissa netissä koodilla FG2  ja voimassa Scandic Friends -jäsenille viikonloppuisin ja valittuina loma-aikoina. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, ja se on voimassa kaikissa Scandic-hotelleissa lukuun ottamatta partner-hotellejamme Norjassa ja Ruotsissa. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti. Aamiainen ei sisälly huonehintoihin hotelleissamme Saksassa, Puolassa ja Belgiassa (ostettavissa lisähintaan).
Varausehdot