Majoitu 20 % alennuksella

Vietä rento hotelliloma ja majoitu kaupunkien parhailla paikoilla, ostoskatujen ja tunnettujen nähtävyyksien läheisyydessä. Etu on voimassa syyslomien aikaan joka päivä Suomessa!

Hotelliloma piristää aina

Haymarket by Scandic, Tukholma

Tutustu kohteisiimme ja suuntaa lomalle! Etu on voimassa Scandic Friends -jäsenille. Jos et ole vielä jäsen voit liittyä tästä. Jäsenyys ei maksa mitään, ja saat etuja ja pisteitä heti liittymishetkestä lähtien. 

Hintaan sisältyy

  • Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
  • Runsas aamiainen (ostettavissa lisähintaan hotelleissamme Puolassa)
  • 20 % alennus ruoasta viikonloppuisin
  • Langaton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet
  • Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa

Voimassa

Hotellitarjous on voimassa Scandic Friends -jäsenille viikonloppuisin kaikissa Scandic-hotelleissa, lukuun ottamatta partnerhotellejamme Norjassa ja Ruotsissa. Lisäksi tarjous on voimassa syyslomalla (14.-30.10.) valituissa hotelleissa Suomessa.

Varaa

Varaa netissä koodilla FG2

Voit varata tarjouksen myös puhelimitse 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm), mutta huomaathan, että alennus on tällöin 10 %. Puhelinvarauksissa ilmoita varauskoodi FG1.

Hintaselitys
Alennettu hinta (20 % alennus Flex-hinnoistamme) on varattavissa netissä koodilla FG2  ja voimassa Scandic Friends -jäsenille viikonloppuisin ja valittuina loma-aikoina. Syyslomalla Suomessa. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, ja se on voimassa kaikissa Scandic-hotelleissa lukuun ottamatta partnerhotellejamme Norjassa ja Ruotsissa. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti. Aamiainen ei sisälly huonehintoihin hotelleissamme Puolassa (ostettavissa lisähintaan).
Varausehdot