Majoitu 20 % alennuksella

Vietä rento hotelliloma ja majoitu kaupunkien parhailla paikoilla. Scandicissa nukut hyvin mukavissa sängyissä ja nautit runsaan luomutuotteita sisältävän aamiaisen pitkän kaavan mukaan.

VIETÄ HUOLETON HOTELLILOMA

Alennus on voimassa viikonloppuisin ympäri vuoden sekä joka päivä valittuina talvilomaviikkoina. Tutustu kohteisiimme ja varaa huoleton loma koodilla FG2!

Vietä huoleton joululoma meillä! Varaa 20 % alennuksella!

Etu on voimassa Scandic Friends -jäsenille. Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä tästä. Jäsenyys ei maksa mitään, ja saat etuja ja pisteitä heti liittymishetkestä lähtien. 

Hintaan sisältyy

  • Majoitus 20 % alennuksella viikonloppuisin ympäri vuoden
  • Majoitus 3 % alennuksella arkipäivisin
  • Runsas aamiainen (ostettavissa lisähintaan hotelleissamme Saksassa ja Puolassa)
  • Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa
  • 20 % alennus ruoastaviikonloppuisin ympäri vuoden
  • Langaton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - saat 10 % lisäpisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Voimassa

Hotellitarjous on voimassa Scandic Friends -jäsenille joka päivä ympäri vuoden kaikissa Scandic-hotelleissa, lukuun ottamatta partnerhotellejamme Norjassa.

Varaa

Varaa netissä koodilla FG2

Voit varata tarjouksen myös puhelimitse 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm), mutta huomaathan, että alennus on tällöin 10 %. Puhelinvarauksissa ilmoita varauskoodi FG1.

Hintaselitys
Alennettu hinta on varattavissa netissä koodilla FG2. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on rajoitetusti. Alennus on viikonloppuisin (pe-su) 20 % ja arkipäivisin 3 %. Alennus on voimassa Scandic Friends –jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä tästä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, ja se on voimassa kaikissa Scandic-hotelleissa lukuun ottamatta partnerhotellejamme Norjassa ja Ruotsissa. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Aamiainen ei sisälly huonehintoihin hotelleissamme Saksassa ja Puolassa (ostettavissa lisähintaan).
Varausehdot