Majoitu 20 % alennuksella

Etu on voimassa viikonloppuisin ympäri vuoden. Scandicissa nukut hyvin mukavissa sängyissä ja nautit runsaan luomutuotteita sisältävän aamiaisen pitkän kaavan mukaan.

VIETÄ HUOLETON HOTELLILOMA

Alennus on voimassa viikonloppuisin ympäri vuoden sekä vappuna 29.4.-1.5.

Kattoterassi Scandic Rubinen - Scandic Haymarket -hotellihuone

Etu on voimassa Scandic Friends -jäsenille. Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä tästä. Jäsenyys ei maksa mitään, ja saat etuja ja pisteitä heti liittymishetkestä lähtien. 

Hintaan sisältyy

  • Majoitus 20 % alennuksella valittuina viikonloppuina (pe-su) ympäri vuoden. Varaa koodilla FG2.
  • Majoitus 3 % alennuksella arkipäivisin
  • Runsas aamiainen (ostettavissa lisähintaan hotelleissamme Saksassa ja Puolassa)
  • Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa
  • 20 % alennus ruoasta viikonloppuisin ympäri vuoden
  • Langaton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - saat 10 % lisäpisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Voimassa

Hotellitarjous on voimassa Scandic Friends -jäsenille kaikissa Scandic-hotelleissa. 20 % alennus on voimassa valittuina viikonloppuina ympäri vuoden sekä vappuviikonloppuna 29.4.-1.5. (hotelleissamme Suomessa).

Varaa

Varaa netissä koodilla FG2

Voit varata tarjouksen myös puhelimitse 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm), mutta huomaathan, että alennus on tällöin 10 %. Puhelinvarauksissa ilmoita varauskoodi FG1.

Hintaselitys
Alennettu hinta on varattavissa netissä koodilla FG2. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on rajoitetusti. Alennus on valittuina viikonloppuina (pe-su) 20 % ja arkipäivisin 3 %. Alennus on voimassa Scandic Friends –jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä tästä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, ja se on voimassa kaikissa Scandic-hotelleissa. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Aamiainen ei sisälly huonehintoihin hotelleissamme Saksassa ja Puolassa (ostettavissa lisähintaan).
Varausehdot