Majoitu 20 % alennuksella

Vietä rento hotelliloma ja majoitu kaupunkien parhailla paikoilla, ostoskatujen ja tunnettujen nähtävyyksien välittömässä läheisyydessä 20 % alennnuksella. Etu on voimassa joka viikonloppu!

Hotelliloma piristää aina

Haymarket by Scandic, Tukholma

Tutustu kohteisiimme ja suuntaa lomalle! Etu on voimassa Scandic Friends -jäsenille. Jos et ole vielä jäsen voit liittyä tästä. Jäsenyys ei maksa mitään, ja saat etuja ja pisteitä heti liittymishetkestä lähtien. 

Hintaan sisältyy

  • Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
  • Runsas aamiainen (ostettavissa lisähintaan hotelleissamme Puolassa)
  • 20 % alennus ruoasta viikonloppuisin ja loma-aikoina
  • Langaton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet
  • Alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta aikuisten huoneessa

Voimassa

Hotellitarjous on voimassa Scandic Friends -jäsenille viikonloppuisin ja valittuina loma-aikoina kaikissa Scandic-hotelleissa, lukuun ottamatta partnerhotellejamme Norjassa ja Ruotsissa.

Varaa

Varaa netissä koodilla FG2

Voit varata tarjouksen myös puhelimitse 0200 81800 (0,42€/min + pvm/mpm), mutta huomaathan, että alennus on tällöin 10 %. Puhelinvarauksissa ilmoita varauskoodi FG1.

Hintaselitys
Alennettu hinta (20 % alennus Flex-hinnoistamme) on varattavissa netissä koodilla FG2  ja voimassa Scandic Friends -jäsenille viikonloppuisin ja valittuina loma-aikoina. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, ja se on voimassa kaikissa Scandic-hotelleissa lukuun ottamatta partnerhotellejamme Norjassa ja Ruotsissa. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Varausta voi muuttaa tai sen voi perua klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti. Aamiainen ei sisälly huonehintoihin hotelleissamme Puolassa (ostettavissa lisähintaan).
Varausehdot