Tilapäismajoitus hotellissa tuo helpotusta arkeen

Tarvitsetko tilapäismajoitusta esimerkiksi opiskelujen, kotisi remontin tai töiden vuoksi? Hotelleissamme voit majoittua myös pidemmän aikaa helposti ja edullisesti. Tässä neljä syytä, miksi sinun kannattaa valita tilapäismajoitus hotellistamme.1. Hotellissa saat valmiin, terveellisen ja runsaan aamiaisen joka aamu

Sinun ei tarvitse huolehtia kahvin keittämisestä, kaupassa käymisestä tai astioiden siivoamisesta. Voit kävellä valmiille aamiaiselle, jossa sinua odottaa valikoima herkullisia ruokia, joista voit valita oman suosikkisi. Varaa aamiaiselle reilusti aikaa, lue päivän lehdet ajatuksella ja nautiskele aamukahvisi kaikessa rauhassa. Muistahan myös santsata - hotellin aamiainen mahdollistaa myös sen.

2. Hotellissa asuessasi voit unohtaa siivoamisen

Omassa kotiarjessa siivoaminen on usein asia, jonka tekemiseen ei meinaa oikeaa aikaa löytyä. Hotellin tilapäismajoituksessa voit unohtaa siivouksen hyvällä omallatunnolla, sillä henkilökuntamme hoitaa sen mielellään puolestasi. Rankan työ- tai opiskelupäivän jälkeen voit nauttia siistitystä huoneestasi ja rentoutua hyvän kirjan tai television parissa ilman siivoushuolia. Kuulostaa mukavalta, eikö totta?

3. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta apunasi

Henkilökuntamme on hotelleissamme juuri sinua varten. Autamme sinua vuosien ammattitaidolla ja hymy kasvoillamme. Kaipaatko tietoa lähialueen palveluista, ruokapaikoista tai ostosmahdollisuuksista? Kerromme sinulle eri vaihtoehdoista ja opastamme oikeaan paikkaan, jotta sinun ei tarvitse käyttää aikaa tai vaivaa etsimiseen.

4. Majoittuminen, ruokailu ja etätyöt - kaikki samassa paikassa

Meillä asuessasi voit tarvittaessa nukkua, syödä ja tehdä töitä saman katon alla. Hotelliemme viihtyisät, mutta rauhalliset aulat on suunniteltu etätöiden tekemistä varten ja ravintolamme tarjoavat herkullisia ruokavaihtoehtoja jokaiseen makuun. Auloistamme ja kokoustiloistamme löydät myös viihtyisiä coworking-tiloja. Hotellihuoneessa nukut rauhallisesti puhtaiden ja pehmeiden lakanoiden välissä, ja olet aamulla energiaa täynnä, valmiina uuteen päivään.