Kaipaatko tilapäismajoitusta pidemmäksi aikaa?

Kaipaatko majoitusta remontin ajaksi, opintojen vuoksi tai työn takia? Meillä voit majoittua pidemmäksikin aikaa viihtyisästi ja edullisesti, nauttia hyvistä unista ja valmiista aamiaisesta viihtyisissä puitteissa. Mitä pidempään yövyt, sitä edullisemmin majoitut.Majoitu pidempään edullisemmin

Hinta alk. 70 €/1hh/vrk kun yövyt vähintään 14 yötä

  • Varaa netissä koodilla FILONGSTAY

Hinta alk. 90 €/1hh/vrk kun yövyt 4–13 yötä

  • Varaa netissä koodilla FISTAY

Hintaan sisältyy

  • Majoitus
  • Runsas aamiainen
  • Maksuton internetyhteys
  • Lapset majoittuvat maksutta 12-vuotiaiksi asti aikuisten huoneessa
  • Hotellin saunan ja kuntohuoneen käyttömahdollisuus

Projektimajoitus yrityksille

Jos majoitustarpeesi on toistuva, projektiluontoinen tai kyseessä on useampi henkilö ja huone, ota yhteys yritysmyyntiimme ja kysy vaihtoehtoja.

Varausehdot

FILONGSTAY – Hinta voimassa vähintään kahden viikon (14 yön) majoituksiin valituissa Scandic-hotelleissa Suomessa ja koskee uusia varauksia. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitetusti. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai hintoihin. Maksu luottokortilla varauksen yhteydessä. Varausta voi muuttaa klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä, mutta sitä ei voi perua eikä maksua palauteta. Varauksen saapumispäivä, öiden määrä, huonetyyppi ja yöpyjien määrä on muutettavissa. Yksittäistä varausta ei voi muuttaa useammaksi varaukseksi eikä hotellia voi vaihtaa. Muutoksen johdosta mahdollisesti noussut huonehinta maksettava sisäänkirjautumisen yhteydessä. Muutokset, jotka johtavat halvempaan huonehintaan, kuin etukäteen maksettu summa, ei hyvitetä. Scandic Friends -edut ja pisteet eivät sisälly hintaan.

FISTAY – Hinta voimassa vähintään neljän yön majoituksiin Scandic-hotelleissa Suomessa ja koskee uusia varauksia. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitetusti. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai hintoihin. Maksu luottokortilla varauksen yhteydessä. Varausta voi muuttaa klo 18.00 paikallista aikaa saapumispäivään mennessä, mutta sitä ei voi perua eikä maksua palauteta. Varauksen saapumispäivä, öiden määrä, huonetyyppi ja yöpyjien määrä on muutettavissa. Yksittäistä varausta ei voi muuttaa useammaksi varaukseksi eikä hotellia voi vaihtaa. Muutoksen johdosta mahdollisesti noussut huonehinta maksettava sisäänkirjautumisen yhteydessä. Muutokset, jotka johtavat halvempaan huonehintaan, kuin etukäteen maksettu summa, ei hyvitetä. Scandic Friends -edut ja pisteet sisältyvät hintaan.