Scandic mukana työ ei syrji -kampanjassa

Me Scandicissa arvostamme erilaisia persoonallisuuksia ja haluamme tiimiemme olevan mahdollisimman monimuotoisia. Be You on yksi arvoistamme, koska erilaisten ihmisten avulla voimme onnistua missiossamme luoda ainutkertaisia hotellikokemuksia vieraillemme.Syrjimättömyydestä itsestäänselvyys 

Scandicilla olemme sitoutuneet edistämään kulttuuria, jossa monimuotoisuutta ja syrjimättömyyttä arvostetaan aktiivisesti kaikilla tasoilla ja jossa kaikilla tiimiläisillä on samat mahdollisuudet. Scandic on myös mukana #eisyrji-kampanjassa.

Monimuotoisuus ja syrjimättömyys sisältyy myös perehdytysohjelmaamme. Syrjimätön työympäristö tarkoittaa sitä, että luomme tiimiläisillemme olosuhteet, jossa he voivat hyödyntää täyden potentiaalinsa, kehittää osaamistaan ja kasvaa yksilöinä vailla pelkoa syrjinnästä.

Scandic pyrkii toimimaan aktiivisesti yhteiskunnassa niin, että monimuotoisuus- ja syrjimättömyystyö käsittää paitsi tiimiläiset myös vieraamme ja yhteiskunnan. Haluamme edistää monimuotoista yhteiskuntaa, jossa ihmisiä ei syrjitä.

Lue lisää kampanjasta osoitteessa eisyrji.fi