Varaa

Ikoninen Hotel Norge avattiin jo vuonna 1885, ja se onkin nykyään yksi Bergenin tunnetuimmista hotelleista. Hotelli avattiin kattavan uudistuksen jälkeen uudelleen kesäkuussa 2018. Nyt se on ikoninen ja moderni hotelli sekä vilkas kohtaamispaikka, jonka ainutlaatuisen tunnelman luovat sekä paikalliset että kansainväliset vivahteet.

Read more about Hotel Norge by Scandic

Arkkitehdit ovat inspiroituneet kaupunkia ympäröivästä luonnosta ja sisätiloissa heijastuu korkea laatu, moderni pohjoismainen suunnittelu sekä lukuisat ainutlaatuiset yksityiskohdat. Hotellissa on 415 uutta ja tyylikästä huonetta, joiden kauniista lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista tunnelmaa luovat vuoret, valo ja kaupunkinäköala.

Jos haluat huoneen näköalalla, voit varata View-huoneen kohti Lille Lungegardsvannet -järveä tai jopa huoneen parvekkeella.

Jos haluat lisää ylellisyyttä, yövy tilavassa junior-sviitissä, master-sviitissä, The Dolk Suite -sviitissä tai suurimmassa The Hotel Norge Suite -sviitissä, joka on kooltaan yli 60 m². Kaikissa sviiteissä on terassi ja upeat näköalat. The Hotel Norge Suite -sviitin terassilla on sauna ja poreamme, joissa voit rentoutua ihaillen upeita näköaloja Bergenin ylle.

Kolmessa kerroksessa sijaitsevien mielenkiintoisten baarien ja ravintoloiden ansiosta hotelli on moderni kohtaamispaikka, jossa paikallinen yhdistyy kansainväliseen eloisassa ja ainutlaatuisessa tunnelmassa. Ravintola Novassa ja Café Norgessa tarjoillaan Norjan ja erityisesti Länsi-Norjan parasta ruokaa kansainvälisin mauin ja valmistusmenetelmin. Ruoka on mestarikokki ja Bocuse d’Or -voittaja Ørjan Johannessenin suunnittelemaa. Yhdessä keittiömestari Tore Espenesin kanssa hän tarjoilee upeita kulinaarisia elämyksiä kansainvälisin mauin.

4.5 280 TripAdvisor -arviot

Due to national and local COVID restrictions, we have adapted the offer at the hotel, and the gym and wellness centre are temporarily closed.

Sijainti ja yhteystiedot

Hotel Norge by Scandic Puhelin

+47 55 55 40 00

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Hotel Norge by Scandic Osoite

Nedre Ole Bullsplass 4
Bergen

Pidä kokous meillä. Tutustu tiloihin

TheMeetingStudios 4

Kokoustilamme ovat tekniset, valoisat ja joustavat. Ne luovat täydellisen ympäristön kaikenlaisille kokouksille ja tapahtumille suurine, upeine ikkunoineen ja Lille Lungegårdsvannille avautuvine näkymineen.

Varaa kokoustila