Lobby
Lobby IMG_9621_justert.jpg Nova_Copyright_Francisco_Munoz_Hotel_Norge_by_Scan.jpg

Hotel Norge by Scandic

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Ikoninen Hotel Norge avattiin jo vuonna 1885, ja se onkin nykyään yksi Bergenin nimekkäimmistä hotelleista. Hotelli avataan kattavan uudistuksen jälkeen uudelleen 29.6.2018. Se on moderni ja vilkas kohtaamispaikka, jonka ainutlaatuisen tunnelman luovat paikalliset ja kansainväliset vivahteet.

Read more about Hotel Norge by Scandic

Hotel Norgessa on 415 uutta ja eleganttia huonetta. Huoneet on sisustettu skandinaaviseen tyyliin, ja niissä on kauniit lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Hotellissa on myös 14 tilavaa junior-sviittiä, kaksi master-sviittiä ja yksi presidenttisviitti. Kaikissa sviiteissä on terassi ja upeat näköalat. Yhden sviitin terassilla on myös sauna ja poreallas.

Hotel Norge on erittäin laadukas, moderni ja kaunis hotelli. Toimimme hotellivieraiden, muiden matkailijoiden ja paikallisten kohtaamispaikkana. Hotellissa on kolmessa kerroksessa baareja ja ravintoloita, joissa yhdistellään Norjan sekä maan länsiosan parhaita raaka-aineita kansainvälisiin makuihin. Menut on suunnitellut Bocuse d’Or -voittaja Ørjan Johannessen.

Sijainti ja yhteystiedot

Hotel Norge by Scandic Puhelin

+47 55554000

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Hotel Norge by Scandic Osoite

Nedre Ole Bullsplass 4
Bergen

Pidä kokous meillä. Tutustu tiloihimme

Konferanse_Hotel_Norge.jpg

Moderniin tyyliin sisustetut kokoustilamme ovat helposti muunneltavia. Tarjolla on kolme suurta kokoustilaa (jotka voi yhdistää yhdeksi suureksi tilaksi), neljä diplomaattipöytää, yksi kokoussviitti ja kolme yksityishuonetta. Kokousasiantuntijamme auttavat suunnittelemaan ja toteuttamaan juuri sinulle räätälöidyn tilaisuuden.

Varaa kokoustila