Lobby
Lobby Entrance_by_night_Hotel_Norge_by_Scandic_Copyright.jpg Cafe Norge

Hotel Norge by Scandic

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Ikoninen Hotel Norge avattiin jo vuonna 1885, ja se onkin nykyään yksi Bergenin tunnetuimmista hotelleista. Hotelli avattiin kattavan uudistuksen jälkeen uudelleen kesäkuussa 2018. Nyt se on ikoninen ja moderni hotelli sekä vilkas kohtaamispaikka, jonka ainutlaatuisen tunnelman luovat sekä paikalliset että kansainväliset vivahteet.

Read more about Hotel Norge by Scandic

Arkkitehdit ovat inspiroituneet kaupunkia ympäröivästä luonnosta ja sisätiloissa heijastuu korkea laatu, moderni pohjoismainen suunnittelu sekä lukuisat ainutlaatuiset yksityiskohdat. Hotellissa on 415 uutta ja tyylikästä huonetta, joiden kauniista lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista tunnelmaa luovat vuoret, valo ja kaupunkinäköala.

Jos haluat huoneen näköalalla, voit varata View-huoneen kohti Lille Lungegardsvannet -järveä tai jopa huoneen parvekkeella.

Jos haluat lisää ylellisyyttä, yövy jossakin 14 tilavasta junior-sviitistämme, 2 master-sviitistämme tai suurimmassa sviitissämme, joka on kooltaan yli 60 m². Kaikissa sviiteissä on terassi ja upeat näköalat. Yhden sviitin terassilla on sauna ja poreamme, joissa voit rentoutua ihaillen samalla upeita näköaloja Bergenin ylle.

Kolmessa kerroksessa sijaitsevien mielenkiintoisten baarien ja ravintoloiden ansiosta hotelli on moderni kohtaamispaikka, jossa paikallinen yhdistyy kansainväliseen eloisassa ja ainutlaatuisessa tunnelmassa. Ravintola Novassa ja Café Norgessa tarjoillaan Norjan ja erityisesti Länsi-Norjan parasta ruokaa kansainvälisin mauin ja valmistusmenetelmin. Ruoka on mestarikokki ja Bocuse d’Or -voittaja Ørjan Johannessenin suunnittelemaa. Yhdessä keittiömestari Tore Espenesin kanssa hän tarjoilee upeita kulinaarisia elämyksiä kansainvälisin mauin.

4.5 74 TripAdvisor -arviot

Sijainti ja yhteystiedot

Hotel Norge by Scandic Puhelin

+47 55 55 40 00

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Hotel Norge by Scandic Osoite

Nedre Ole Bullsplass 4
Bergen

Pidä kokous meillä. Tutustu tiloihimme

TheMeetingStudios 4

Hotel Norgen kokousosastolla on modernit ja helposti muunneltavat kokoustilat. Suuret, kauniit ikkunat ja upeat näköalat Lille Lungegårdsvannet -järvelle luovat täydellisen ympäristön kokouksille ja tapahtumille.

Varaa kokoustila