MK_Bergen_Hotel_Norge_Lobby_.jpg
MK_Bergen_Hotel_Norge_Lobby_.jpg Lobby_3_etg_Hotel_Norge.jpg MK_Bergen_Hotel_Norge_Hotelroom.jpg Eksteri-r_Hotel_Norge.jpg Mezanin_Hotel_Norge_copyright_www_mir_no.jpg Konferanse_Hotel_Norge.jpg

Hotel Norge by Scandic

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Hotel Norge by Scandic on yksi signature-hotelleistamme. Hotelli avautuu 29. kesäkuuta 2018 täydellisen uudistuksen jälkeen ja tulee olemaan enemmän kuin hotelli. Hotel Norge by Scandic on tapaamispaikka, jossa perinteet kohtaavat modernin, kansainvälisen tunnelman.

Read more about Hotel Norge by Scandic

Hotellissa on 415 huonetta, 11 junior-sviittiä, 5 master-sviittiä ja 1 presidenttisviitti. Sviiteistä on upeat näköalat, ja yhdessä on oma poreallas. Meillä on kahdessa kerroksessa baareja ja ravintoloita, jotka tarjoavat modernin tapaamispaikan.

Hotel Norge sijaitsee Bergenin parhaalla paikalla kaupungin keskustassa De syv søstre -vuorten keskellä ja lähellä Fløibanenia. Mielenkiintoiset kaupat, kahvilat, taide ja kulttuuri sekä henkeäsalpaava luonto ovat aivan sen tuntumassa.

The hotel opens June 29, 2018.

Sijainti ja yhteystiedot

Hotel Norge by Scandic Puhelin

+47 917 78 838

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Hotel Norge by Scandic Osoite

Nedre Ole Bullsplass 4
Bergen

Pidä kokous meillä. Tutustu tiloihimme

Konferanse_Hotel_Norge.jpg

Hotel Norge tulee olemaan täydellinen paikka liiketapaamiselle tai tapahtumalle. Se sopii kaikenlaisiin tapaamisiin niin ystävien kuin kollegojenkin kanssa. Meillä on tilat ja kokemus onnistuneiden tapahtumien järjestämiseen.

Varaa kokoustila