Hotellit Bergen

Bergen on täynnä historiaa ja perinteitä, ja se on onnistunut säilyttämään pikkukaupungin viehätyksen ja tunnelman. Kaupunki on nykyään jännittävä sekoitus luontoa ja kulttuuria. Sen huippunähtävyyksiä ovat Bryggenin hansalaituri, kalamarkkinat, Fløybanenin köysirata, Fantoftin sauvakirkko sekä ympäröivä vuorimaisema ja vuonot, mukaan lukien upea Hardangervuono ja Sognevuono. Bergenissä on 7 (pian 8) Scandic-hotellia, 5 sijaitsee kaupungin keskustassa ja 2 lentoaseman läheisyydessä.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.