Hotellit Bergen

Bergen on täynnä historiaa ja perinteitä, ja se on onnistunut säilyttämään pikkukaupungin viehätyksen ja tunnelman. Kaupunki on nykyään jännittävä sekoitus luontoa ja kulttuuria. Sen huippunähtävyyksiä ovat Bryggenin hansalaituri, kalamarkkinat, Fløybanenin köysirata, Fantoftin sauvakirkko sekä ympäröivä vuorimaisema ja vuonot, mukaan lukien upea Hardangervuono ja Sognevuono. Bergenissä on viisi Scandic-hotellia, joista neljä sijaitsee kaupungin keskustassa ja yksi lentoasemalla.

Varaa huone

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Lisävaihtoehdot Varauskoodi, tai Bonus Cheque tai Palkintoyö Sulje lisävaihtoehdot
Scandic Strand Bergen, facade
3.5 540 TripAdvisor -arviot

Scandic Strand

Yövy Bergenin sydämessä lähellä kaupungin turistikohteita ja nauti upeista näkymistä kaupunkiin. Syö aamiaista ihaillen kauniita merimaisemia.
Scandic Neptun, entrence, facade
3.5 699 TripAdvisor -arviot

Scandic Neptun

Bergenissä keskeisellä paikalla sijaitsevassa hotellissa on suosittuja ravintoloita. Tarjolla on myös erilaisia ohjelmapaketteja. Hotelli on kävelyetäisyydellä Torgallmenningenin aukiosta sekä Ole Bull- ja Den Nationale Scene -teattereista.
Scandic_Flesland_Airport_-_overview_facade_-above.jpg

Scandic Flesland Airport

Scandic Byparken, Bergen, entrance
3.5 718 TripAdvisor -arviot

Scandic Byparken

Scandic Byparken sijaitsee keskeisellä paikalla viehättävässä Bergenissä. Lue lisää.
Scandic Ornen, facade, exterior
4.0 843 TripAdvisor -arviot

Scandic Ørnen

Suuri kokoushotelli keskeisellä paikalla. 12. kerroksessa sijaitsevat Roast-ravintola, näköalakahvila ja upeat näkymät.
Scandic Bergen City, exterior
3.0 562 TripAdvisor -arviot

Scandic Bergen City

Yövy keskeisellä paikalla Bergenin suurimmassa konferenssihotellissa. Kiertele katsomassa suosittuja nähtävyyksiä ja nauti monipuolisesta kulttuurielämästä. Ihanteellinen liikematkalaisille ja kokousten järjestämiseen.
Scandic Bergen Airport, exterior, facade
3.0 221 TripAdvisor -arviot

Scandic Bergen Airport

Yövy lähellä lentoasemaa. Täydellinen kokouksiin ja matkailijoille. Viihtyisä hotelli muunneltavin kokoustiloin. Hemmottele itseäsi saunaosastollamme ja nauttimalla herkullista ruokaa ravintolassa.