Lifestyle-concierge

Bergen on Norjan toiseksi suurin kaupunki, jolla on rikas historia merkittävänä hansakaupunkina. Bergen tunnetaan myös seitsemästä kaupunkia ympäröivästä vuorestaan, suositusta Fisketorget-kalatorista ja Fløyen-vuoren huipulle kulkevasta Fløibanen-köysiradasta. Bergenissä on myös rikas kulttuurielämä ja suuri kattaus musiikkitapahtumia, teattereita sekä yksi maailman vanhimmista sinfoniaorkestereista.

Ota kaikki irti matkastasi Bergeniin, Lifestyle-conciergemme auttaa löytämään parhaat elämykset. Autamme räätälöimään ainutlaatuisen matkan juuri sinulle ja vieraanamme palvelu on maksuton. 

Opastamme sinut urbaaneihin suosikkikohteisiimme, elämyksiin luonnon helmassa ja mielenkiintoisiin ostospaikkoihin. Olitpa kiinnostunut kulttuurista, hyvästä ruoasta ja juomasta, shoppailusta tai elämyksistä luonnon helmassa, teemme parhaamme, jotta sinulle jää kotiinviemisiksi unohtumattomia muistoja.

Kannattaa käydä myös VisitBergenissä saadaksesi vinkkejä nähtävyyksistä ja muista Bergenin mielenkiintoisista aktiviteeteista.