Varaa

Nova
Nova
Takaisin hotelliin

Ravintola Nova

Modernissa ja rennossa à la carte -ravintolassa tarjoilemme erinomaisia ruoka- ja viinielämyksiä.

Ota yhteyttä

Varaa pöytä

Nova on moderni ja rento fine-dining-ravintola. Täällä tarjoillaan Norjan ja erityisesti Länsi-Norjan parasta ruokaa kansainvälisin mauin ja valmistusmenetelmin. Uudistamme paikallisia perinteitä ja luomme uusia, mielenkiintoisia mahdollisuuksia tuttujen makujen kokemiselle uudella tavalla.

Epävirallisten ruoanlaiton maailmanmestaruuskilpailujen Bocuse d’Orin voittaja Ørjan Johannessen on vastuussa kokkien ohjaamisesta. Yhdessä pääkokin Tore Espenesin ja ammattitaitoisen kokkitiimin kanssa Johannessen haluaa tarjota unohtumattomia ruokailuelämyksiä.

Saatavilla yli 7 hengen seurueelle. Pöytävaraukset tehtävä etukäteen.

Chef's Table

Jos haluat osallistua sosiaaliseen mutta samalla intiimiin ruoka- ja juomaelämykseen yhdessä kokkien kanssa, suosittelemme varaamaan paikan ravintolan Chef’s Tableen. Täällä voit nauttia esityksistä ja hyvästä palvelusta sekä maistelumenuista ja ruoan kanssa yhteensopivista viineistä. Chef’s Table on täydellinen valinta, jos haluat ystäviesi kanssa erityisen ruoka- ja juomaelämyksen.

Chef’s Tablessa on kaksi pöytää, joissa kummassakin on tilaa kuudelle ruokailijalle. Voit varata haluamasi määrän paikkoja – enintään 12 osallistujalle.

Tervetuloa!

Varaus: meeting.hotelnorge@scandichotels.com

Aukioloajat

Opening hours
Dinner: Mon-Sun 17:00-22:00