Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä
Booking Code Icon
Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Tervetuloa hotelliimme, joka palkittiin alueen parhaasta hotelliaamiaisesta vuonna 2019! Keskustan hotelli Bergenin sydämessä. Lähellä suosittuja nähtävyyksiä, kuten Torgallmeninngenin aukiota, Grieghallenin konserttisalia ja Bryggenin vanhaa satamakorttelia. Tarjoamme showpaketteja kaikenikäisten vieraidemme iloksi. Lähellä julkista liikennettä – täydellinen niin loma- kuin liikematkalaisille.

Read more about Scandic Byparken

Ravintolassa tarjoillaan joka päivä runsas aamiainen, lounas ja päivällinen. Aulabaari on hyvä tapaamispaikka, ja toiminnantäyteisen päivän jälkeen se sopii täydellisesti rentoutumiseen. Varaa jokin räätälöidyistä showpaketeistamme, jotka sisältävät hotelliyöpymisen sekä ikimuistoisen show'n. Jos haluat kuntoilla yöpymisesi aikana, teemme yhteistyötä iTrain-kuntosalin kanssa, joka sijaitsee hotellia vastapäätä. Lisätietoja saat vastaanotosta. Perheen pienimmille tarjoamme jännittävän tervetuliaislahjan. Jos suunnittelet kokousta, konferenssia tai tapahtumaa, voimme tarjota käyttöösi muunneltavia tiloja jopa 80 osallistujalle. Autolla saapuvien vieraiden käytössä on Grieghallenin pysäköintialue. Kaikissa huoneissa ja yleisissä tiloissa on maksuton langaton internetyhteys.

Yövy Bergenin sydämessä ja tutustu kansainväliseen kaupunkiin, jossa on pienen kylän viehätystä ja lämmin tunnelma. Kaunis Byparkenin puisto, Festplassenin aukio ja Lille Lungegårdsvannin järvi ovat lähellä hotellia. Suosittu Torgallmenningenin aukio ja Grieghallenin konserttisali ovat vain muutaman korttelin päässä. Jos haluat käydä Bryggenissä tai Fisketorgetilla, ne sijaitsevat vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä. Keskeisen sijainnin ansiosta hotelli sopii täydellisesti sekä loma- että liikematkailijoille. Rautatieasema on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä hotellista, ja lentokenttäbussi Bergenin Fleslandin lentoasemalle pysähtyy aivan hotellimme edustalla.

3.5 1255 TripAdvisor -arviot

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Byparken Puhelin

+47 55545600

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Scandic Byparken Osoite

Christiesgate 5-7
Bergen

Pidä kokous meillä. Tutustu tiloihin

Scandic Byparken, Bergen, conference and meetings

Scandic Byparken sijaitsee lähellä bussi- ja rautatieasemaa, joten se on ihanteellinen tapaamispaikka. Hotellilla voidaan järjestää kokouksia, konferensseja ja tapahtumia jopa 80 osallistujalle miellyttävissä tiloissa.

Varaa kokoustila