Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Scandic Torget Bergen

Uusi nimi - uusi sisustus - sama upea sijainti! Tällä hetkellä olemme sulkeneet kunnostusta varten. Odotamme innolla sinut vieraanamme, kun avataan uudelleen 3. kesäkuuta 2019 uudella nimellä: Scandic Torget Bergen. Yövy Bergenin sydämessä kalatorin tuntumassa hotellissa, josta avautuvat upeat näkymät kaupunkiin. Nauti turistikohteista, kuten Floibanenista, Nordnesparken-puistosta ja monista kaupungin seitsemää vuorta ympäröivistä patikointireiteistä. Täydellinen valinta, kun kaipaat taukoa arjen rutiineista.

Read more about Scandic Torget Bergen

Hotellin Femte i Andre -baaria pidetään yhtenä Norjan parhaista. Siellä pääset nauttimaan tunnelmasta maistuvan juoman äärellä. Gunnar Staalesenin romaaneista tuttu Varg Veum on kuuluisa vieras Scandic Strand -hotellissa. Hän käy romaaneissa hotellilla useissa eri tilanteissa. Tarjoamme runsaan aamiaisen merinäköalalla sekä viidestä eri huoneesta muodostuvat kokoustilat, joihin mahtuu jopa 80 ihmistä. Meillä yöpyessäsi voit kuntoilla maksutta yhteistyökumppanimme Actic Gymin tiloissa, jotka sijaitsevat vain viiden minuutin matkan päässä hotellilta, tai lainata vastaanotosta kävelysauvoja tai polkupyörän. Kysele meiltä reittiehdotuksia. Maksuton langaton internetyhteys on kaikkien hotellivieraidemme käytössä.

Ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka on Bryggen ja sen hansa-aikaiset rakennukset. Bergenissä käydessäsi voit matkustaa junalla Flamsbaneniin ihailemaan upeita rotkoja, vesiputouksia ja jokia sekä nauttia Bergeniä ympäröivistä kauniista maisemista. Scandic Strandin välittömässä läheisyydessä sijaitsee turistikohteita, kuten Bryggen, Torgallmenningen sekä Ole Bull Scene- ja Den Nationale Scene -teatterit. Kävele kaupungin halki, käy Bergen Domkirke -kirkossa ja syö lounasta tai päivällistä Bergen Matbors -ravintolatalossa, jossa on saman katon alla viisi ravintolaa. Jos aikaa riittää, kannattaa pistäytyä Nordnesparken-puistossa tai patikoida jollakin seitsemästä Bergeniä ympäröivästä vuoresta. Bergenin Flesland-lentoasema sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä hotellista.

3.5 823 TripAdvisor -arviot

Scandic Strand becomes Scandic Torget Bergen
The hotel is undergoing a total renovation and reopens as Scandic Torget Bergen on June 3 2019. Welcome back in June!

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Torget Bergen Puhelin

+47 55 59 33 00

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Scandic Torget Bergen Osoite

Strandkaien 2-6
BERGEN