Varaa

Yövy keskustassa, aivan sataman tuntumassa, jossa on myös Hurtigruten-lautan lähtöpaikka. Koe uskomaton luonto, maailmankuulu Nordkapp ja idyllinen Honningsvåg. Hotelli on täydellinen lähtöpaikka alueeseen tutustumiseen ja ajanvietettä löytyy kaiken ikäisille.

Read more about Scandic Honningsvåg

Meillä on 174 muunneltavaa huonetta, jotka sopivat niin yksin matkustaville kuin kaveriporukoille tai perheillekin. Hotellimme on ihanteellinen lähtöpaikka eksoottiseen alueeseen tutustumiseen. Hotellissa tarjoillaan herkullinen runsas aamiainen, joka sisältää niin terveellisiä kuin luomuaamiaistuotteita sekä makeita herkkuja. Aulan Shopista voi ostaa pientä purtavaa ja juomia ympäri vuorokauden. Jos saavut Scandic Honningsvågiin autolla, pysäköintialue on aivan hotellin edessä. Hotellin vieraana käytössäsi on aina maksuton wi-fi huoneessasi ja yhteisissä tiloissa. Huom. Scandic Honningsvåg on sesonkihotelli, joka on avoinna toukokuusta syyskuuhun.

Scandic Honningsvåg sijaitsee keskeisellä paikalla satamassa, jossa on myös Hurtigruten-lautan lähtöpaikka. Hotelli on ihanteellinen lähtöpaikka kiinnostavan alueen tutkimiseen. Honningsvågissa on tarjolla runsaasti erilaista ajanvietettä ja retkiä, kuten kuningasrapu- ja lintusafareita. Lämminhenkinen kylä on tunnettu Norjan ja koko maailman pohjoisimpana kaupunkina, ja Nordkappiinkin matkaa on vain 35 km. Reitti Nordkappiin kulkee uskomattoman kauniiden maisemien läpi ja itse matka on jo kokemus. Sieltä on helppo järjestää retkiä naapurisaarille, joiden mahtava luonto on näkemisen arvoinen. Oikeissa sääolosuhteissa saatat nähdä jopa revontulet talvisella taivaalla. Hotellilta on noin 3,5 km Honningsvåg Valanin lentoasemalle, ja matka kestää taksilla noin 5 minuuttia.

Aamiaisen aukioloajat Katso ravintolasivut

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Honningsvåg Puhelin

+47 78477220

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Scandic Honningsvåg Osoite

Nordkappgata 4
9750