Varaa

Scandic Grensen

Tervetuloa Scandic Grensen -hotelliin. Hurmaava uniikki hotelli aivan Oslon keskustassa. Hotelli sijaitsee vilkkaan kaupungin sydämessä, ja voit nauttia pääkaupungin runsaasta tarjonnasta heti ulos astuttuasi.

Read more about Scandic Grensen

Huoneissa on lukuisia tehokkaita ja älykkäitä ratkaisuja. Kaikissa huoneissa on USB-portit ja pistorasiat, jotta voit ladata puhelimesi ja tietokoneesi. Nauti hyvistä yöunista erittäin pehmeässä, mukavassa ja tilavassa vuoteessa ja käy rentouttavassa, ylellisessä sadesuihkussa. Tarjoilemme Scandicin palkitun aamiaisen joka aamu loungessamme. Hotellin vastaanoton yhteydessä on baari ja Shop, josta löytyy kaikki mitä tarvitset herkuista hammasharjoihin.

Scandic Grensen -hotelli on lähellä Oslon parasta tarjontaa – kulttuuria ja historiaa, ostospaikkoja, ravintoloita sekä vilkasta yöelämää. Hotellissa voit työskennellä, syödä ja juoda, seurustella ystävien tai kollegoiden kanssa tai vain rentoutua. Aulassamme, kuten hotellin muissakin tiloissa, on saatavilla maksuton wi-fi ja useita pistorasioita. Täällä voit istuutua alas, kirjautua verkkoon ja työskennellä tai vain seurustella ystävien kanssa.

4.0 715 TripAdvisor -arviot

Due to the corona-situation, we have temporarily adapted our service offering at the hotel. A range of food and beverage is available in our shop, and our award-winning breakfast has been temporarily replaced by our corona-adapted breakfast buffet and will temporarily be served at our nearby hotel, Scandic Karl Johan. Restaurant, bar, gym and other facilites may be closed.
Due to national and local COVID restrictions, we have adapted the offer at the hotel, and the gym is temporarily closed. #Staysafe

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Grensen Puhelin

+47 23 15 52 00

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Scandic Grensen Osoite

Grensen 20
Oslo