Varaa

Scandic Grensen

Hurmaavan uniikki hotelli aivan Oslon keskustassa, jossa voit nauttia kaupungin runsaasta tarjonnasta heti ulos astuttuasi.

Read more about Scandic Grensen

Huoneissa on lukuisia tehokkaita ja älykkäitä ratkaisuja. Kaikissa huoneissa on USB-portit ja pistorasiat, jotta voit ladata puhelimesi ja tietokoneesi. Nauti hyvistä yöunista erittäin pehmeässä, mukavassa ja tilavassa vuoteessa ja käy rentouttavassa, ylellisessä sadesuihkussa. Tarjoilemme Scandicin palkitun runsaan aamiaisen joka aamu aulassamme. Shopistamme löytyy kaikki mitä tarvitset herkuista hammasharjoihin.

Scandic Grensen -hotelli on lähellä kaikkea, mitä Oslo tarjoaa – kulttuuria ja historiaa, ostospaikkoja, ravintoloita sekä vilkas yöelämä. Hotellissa on helppo työskennellä, syödä ja juoda, seurustella ystävien tai kollegoiden kanssa tai vain rentoutua. Aulassamme, kuten hotellin muissakin tiloissa, on saatavilla maksuton langaton internetyhteys ja useita pistorasioita. Täällä voit istuutua alas, surffata netissä, tehdä töitä tai vain seurustella ystävien kanssa.

4.0 712 TripAdvisor -arviot

Due to the corona-situation, we have temporarily adapted our service offering at the hotel. A range of food and beverage is available in our shop, and our award-winning breakfast has been temporarily replaced by our corona-adapted breakfast buffet and will temporarily be served at our nearby hotel, Scandic Karl Johan. Restaurant, bar, gym and other facilites may be closed.

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Grensen Puhelin

+47 23 15 52 00

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Scandic Grensen Osoite

Grensen 20
Oslo