Varaa

Scandic Grensen

Hurmaavan uniikki hotelli aivan Oslon keskustassa, jossa voit nauttia kaupungin runsaasta tarjonnasta heti ulos astuttuasi.

Read more about Scandic Grensen

Huoneissa on lukuisia tehokkaita ja älykkäitä ratkaisuja. Kaikissa huoneissa on USB-portit ja pistorasiat, jotta voit ladata puhelimesi ja tietokoneesi. Nauti hyvistä yöunista erittäin pehmeässä, mukavassa ja tilavassa vuoteessa ja käy rentouttavassa, ylellisessä sadesuihkussa. Tarjoilemme Scandicin palkitun runsaan aamiaisen joka aamu aulassamme. Shopistamme löytyy kaikki mitä tarvitset herkuista hammasharjoihin.

Scandic Grensen -hotelli on lähellä kaikkea, mitä Oslo tarjoaa – kulttuuria ja historiaa, ostospaikkoja, ravintoloita sekä vilkas yöelämä. Hotellissa on helppo työskennellä, syödä ja juoda, seurustella ystävien tai kollegoiden kanssa tai vain rentoutua. Aulassamme, kuten hotellin muissakin tiloissa, on saatavilla maksuton langaton internetyhteys ja useita pistorasioita. Täällä voit istuutua alas, surffata netissä, tehdä töitä tai vain seurustella ystävien kanssa.

4.0 712 TripAdvisor -arviot

Temporarily closed
Due to the ongoing corona situation, this hotel is temporarily closed. All guests with a booked stay during the temporary closure, will be contacted and offered a room at a nearby Scandic hotel, or an alternative. ​

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Grensen Puhelin

+47 23 15 52 00

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Scandic Grensen Osoite

Grensen 20
Oslo