Hotellit Oslo

Oslon sijainti vuonon rannalla ja suurenmoisen luonnon keskellä on ainutlaatuinen. Kaupungilla on paljon tarjottavaa kulttuurin, historian ja yöelämän suhteen. Oslon huippunähtävyyksiä ovat Vigelandsparkin patsaspuisto, oopperatalo, Holmenkollenin hyppyrimäki ja viikinkilaivamuseo. Oslon hotellivalikoimastamme löydät varmasti hotellin, joka sopii täydellisesti yöpymiseesi!

Varaa huone

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Lisävaihtoehdot Varauskoodi, tai Bonus Cheque tai Palkintoyö Sulje lisävaihtoehdot
Scandic Victoria Oslo, Oslo, exterior, facade
4.0 644 TripAdvisor -arviot

Scandic Victoria Oslo

Yövy keskeisellä paikalla Oslossa Karl Johans gate -kadun, Stortingetin ja Spikersuppan jäähallin tuntumassa. Hotellimme sopii loistavasti sekä liikematkalaisille että lomanviettoon.
Facade, Exterior
4.0 679 TripAdvisor -arviot

Scandic Solli

Yövy keskeisellä paikalla Sollissa, missä yöelämä on vilkasta ja kaupungin ostoskadut ja nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä. Tutustu V Solli Bar & Spiseri -ravintolaan ja varaa meiltä tilat seuraavaa kokoustanne varten.
Scandic Byporten, facade, exterior
4.0 550 TripAdvisor -arviot

Scandic Byporten

Yövy Oslon sydämessä. Kävelymatka ostoksille, nähtävyyksille ja kulttuuritarjontaan. Julkisten liikenneyhteyksien välittömässä läheisyydessä – täydellinen valinta kaupunkiin tutustumiseen.Yövy yhdessä aivan Oslon keskustassa sijaitsevista hotelleista. Saman katon alla Byportenin ostoskeskuksen kanssa ja lyhyen kävelymatkan päässä Karl Johans gatelta, urbaanista Grünerløkkan alueesta ja oopperatalosta. Erinomainen hotelli niille, jotka haluavat tutustua Oslon kaupunkiin. Julkiset liikenneyhteydetkin lähtevät aivan hotellin edustalta.
Scandic-St_-Olavs-Plass-Lobby3.jpg
4.0 76 TripAdvisor -arviot

Scandic St. Olavs plass

9. kesäkuuta lähtien täysin uudistetun Scandic Edderkoppen -hotellin uusi nimi on Scandic St. Olavs plass. Hotellimme sopii täydellisesti niille, jotka etsivät suurkaupungin sykettä ja jännittäviä kokemuksia, tai niille, jotka haluavat järjestää seuraavan kokouksensa täydellisessä paikassa.
Scandic Oslo City, exterior, Oslo
3.5 500 TripAdvisor -arviot

Scandic Oslo City

Yövy Oslon sydämessä aivan Karl Johans gate -kadun ja oopperatalon tuntumassa. Hyödynnä konferenssikeskustamme ja syö päivän päätteeksi Bjorvigen Mat & Vinhus -ravintolassa.
Scandic Helsfyr, Oslo, exterior
4.0 356 TripAdvisor -arviot

Scandic Helsfyr

Täydellinen hotelli pieniä tapaamisia ja suuria kokouksia varten. Ihanteellinen tehokkaille liikematkoille, vain 5 minuutin matkan päässä lentokenttäbussista, metrosta ja Oslon keskustasta.
Scandic Asker, exterior, facade
4.0 194 TripAdvisor -arviot

Scandic Asker

Nauti vierailustasi Scandic Asker -kokoushotellissa, vain 25 minuutin päässä Oslon keskustasta.
Scandic Holberg, facade
4.0 390 TripAdvisor -arviot

Scandic Holberg

Keskustahotelli Oslon sydämessä. Yövy vain kivenheiton päässä Slottsparkenilta ja kävelymatkan päässä Bogstadveieniltä, Majorstuasta ja Karl Johans gatelta.
Scandic Vulkan, exterior, facade
4.0 424 TripAdvisor -arviot

Scandic Vulkan

Yövy keskeisellä paikalla Grünerløkkassa, nuorekkaassa ja urbaanissa ympäristössä. Täydellinen paikka kaikille muotoilun, kulttuurin, ruoan ja juomien ystäville, sillä Mathallen on aivan vieressä.
Scandic Sjolyst, facade, exterior, bicycle
3.5 336 TripAdvisor -arviot

Scandic Sjølyst

Yövy kaupunkialueella, jonka lähellä on hyvät ulkoilumaastot. Täydellinen sijainti ulkoiluun, liikematkailijoille, urheilujoukkueille ja ryhmille.
Scandic Fornebu, exterior
4.0 431 TripAdvisor -arviot

Scandic Fornebu

Täällä olet lähellä luontoa, uimarantoja, patikointireittejä ja golfkenttiä. Lapset voivat leikkiä ChildPlanetissa. Kokoustiloissa on tilaa 1 850 osallistujalle.
Holmenkollen Park, View
4.0 732 TripAdvisor -arviot

Scandic Holmenkollen Park

Hotelli tunnetaan ainutlaatuisesta arkkitehtuuristaan ja panoraamanäkymistä yli Oslon. Nauti illallisestasi ravintolassa. Täydellinen valinta kokouksiin ja tapahtumiin.
Olympiatoppen Sportshotell, Oslo, health, training, exercise
4.0 17 TripAdvisor -arviot

Olympiatoppen Sportshotel, part of Scandic

Syö, nuku ja harjoittele kuin olympiaurheilija. Hiihdä Nordmarkassa tai hölkkää Sognsvann-järven ympäri. Tarjoamme ruokaa, joka sopii maksimisuorituksiin niin treeneissä kuin kokouksissakin.
Scandic Gardermoen, facade
3.5 244 TripAdvisor -arviot

Scandic Gardemoen

Yövy lähellä Gardermoenia. Nauti varhainen buffetaamiainen matkasi varrella tai varaa seuraava kokouksesi meille. Meillä on hyvät kokoustilat.
Scandic Oslo Airport, exterior, facade
4.0 480 TripAdvisor -arviot

Scandic Oslo Airport

Järjestä seuraava konferenssisi palkitussa hotellissa. Voimme räätälöidä muunneltavat tilamme kokoustesi ja konferenssiesi mukaan.