Hotellit lähellä Gargermoen-lentoasemaa

Teetpä välilaskun Oslon lentoasemalla, osallistut kokoukseen Gardermoenissa tai matkustat viikonlopuksi Osloon, majoittuminen lentoaseman lähellä on kätevää. Meillä on useita hotelleja lähellä Gardermoenia, ja joidenkin Oslon hotellien läheltä on nopea junayhteys lentoasemalle.

Hotellit lähellä Oslon Gardermoen-lentokenttää

Jos haluat majoittua aivan lentoaseman lähelle, suosittelemme Scandic Gardermoen tai Scandic Oslo Airport​ -hotelleja. Kummatkin sijaitsevat aivan Oslon lentoaseman vieressä. Hotellien ja lentoaseman välillä on lentokenttäbussiyhteys. Varhain aamulla lähtevien tai myöhään illalla saapuvien iloksi Scandic Gardermoen tarjoaa aamiaista ja illallista joustaviin aikoihin. Aikaisella lennolla lähtevien on myös mahdollista jättää auto hotelliin jopa kahdeksi viikoksi. Tämä sisältyy huoneen hintaan. Kysy lisää hotellista!

Jos haluat kaupungista Oslon lentoasemalle nopeinta reittiä, Scandic Lillestrømistä on lyhin matka. Aivan uusi hotelli sijaitsee vain 50 metrin päässä Lillestrømin rautatieasemalta, josta pääset lentokenttäjunalla Oslon lentoasemalle vain 12 minuutissa.

Monet keskustan hotelleista sijaitsevat aivan lentokenttäjunan lähellä. Scandic Byporten sijaitsee samassa rakennuksessa keskusaseman kanssa, ja se onkin loistava lähtöpaikka niille, jotka haluavat yhdistää kaupunkielämän kätevään lentokenttäkuljetukseen. Lentokenttäjunalla matka Gardermoeniin kestää vain 19 minuuttia, ja juna kulkee 10 minuutin välein.