Room picture
Room picture Facade image Lobby

Scandic Lillestrøm

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Erinomainen syy kokouksen järjestämiseen! Uusi keskeiselle paikalle rakennettu hotelli sijaitsee vain 50 metrin päässä Lillestrømin rautatieasemasta ja kävelymatkan päässä Norges varemesse -messukeskuksesta. Hotellin moderni sisustus on saanut vaikutteita kaupungin historiasta. Kokouskonsepti on täysin uudenlainen, ja ravintola on matkalla Lillestrømin parhaan ravintolan maineeseen. Tapaamiset ja hauskanpito hotellillamme on helppoa – olet lämpimästi tervetullut!

Read more about Scandic Lillestrøm

Uusi 12-kerroksinen hotellimme sijaitsee juna-aseman lähellä Lillestrømissä ja on alueen korkein rakennus. Siellä on 220 hotellihuonetta ja 500 m² kokoustiloja. Hotelli avataan 9. tammikuuta 2018

Lillestrøm sijaitsee vain 20 km:n päässä Oslosta. Sieltä on erinomaiset junayhteydet Oslon keskustaan ja Oslo-Gardermoenin lentoasemalle. Hotellilta on lyhyt matka niin julkisen liikenteen pysäkeille kuin lukuisiin kauppoihin ja ravintoloihinkin.

Nytt hotell – åpner 9. januar 2018!

Vi er åpen for booking, men merk at hotellet ikke står klart før tirsdag 9. januar 2018.

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Lillestrøm Puhelin

+47 23 00 23 00

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Scandic Lillestrøm Osoite

Stillverksveien 28
Lillestrøm

Scandic Lillestrøm