Scandic Holmenkollen Park

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Park Café

Rentoudu ystävien seurassa tai tapaa kollegoita baristamme valmistaman kahvikupposen ääressä.

Kahvila Park Café sijaitsee keskellä hotellin aulan vilinää. Sieltä avautuu kaunis näköala Oslonvuonolle. Pyydä koulutettua baristaamme valmistamaan itsellesi kahvia tai teetä ja valitse sen seuraksi jotain makeaa. Täällä voit rentoutua ystävien seurassa, surffailla netissä tai keskustella liikeasioista.

Aukioloajat

Opening hours
Cafe: Mon-Fri 12:00-20:00, Sat 10:30-20:00, Sun 10:30-23:00