Varaa

Scandic Holmenkollen Park

Uudistunut Scandic Holmenkollen Park avataan 16.6.2022. Hotelli on yksi Oslon ja koko Norjan ainutlaatuisimmista hotelleista. Hotellin poikkeuksellinen historia ja arkkitehtuuri on huolella säilytetty, ja sitä on täydennetty moderneilla yksityiskohdilla.

Read more about Scandic Holmenkollen Park

Laajennuksen jälkeen hotellissamme on 376 huonetta, joista 27 on historiallisessa Dragebygget-rakennuksessa sijaitsevia erikoishuoneita ja sviittejä. Hotelliin tulee myös uusi ja ylellinen kylpylä, tilava 1 100 neliömetrin kokoinen kuntohuone ja ainutlaatuinen ruoka- ja juomatarjonta. Hotellimme sopii täydellisesti kaikenlaisten kokousten ja tapahtumien järjestämiseen. Meillä on 7 muunneltavaa kokoushuonetta, joissa on tilaa yhteensä jopa 800 hengelle, sekä lisäksi tilat jopa 500 vieraan juhlaillallisille. Kokoustilat ovat yhteensä enintään 1 200 osallistujalle.

Uusi Scandic Holmenkollen Park on itsessään jo matkakohde. Hotelli sijaitsee 350 metriä merenpinnan yläpuolella, ja sieltä on upeat näkymät Osloon. Nordmarka-metsä on aivan hotellin ulkopuolella.

Hotelli sijaitsee luonnon helmassa aivan Holmenkollenin kansallisen hiihtoareenan ja hiihtomuseon vieressä, joten ulkoiluaktiviteetteja löytyy varmasti kaikille. Alueella on kilometreittäin vaelluspolkuja, ja talvella voit suunnata Nordmarka-metsään levittäytyville maailmanmestaruuskisojen hiihtopoluille. Oslo Vinterpark on vain muutaman minuutin päässä hotellilta. Kesäisin voit haastaa korkean paikan kammosi yhdessä Norjan suurimmista kiipeilypuistoista.

Hotelli sijaitsee metromatkan päässä Oslon keskustasta. Oslon keskusasemalta on vain 30 minuutin metromatka Holmenkollen-asemalle.

Varaa yöpymisesi Oslon kattojen yllä heti tänään!

4.0 1675 TripAdvisor -arviot

Sijainti ja yhteystiedot

Scandic Holmenkollen Park Puhelin

+47 22 92 20 00

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Scandic Holmenkollen Park Osoite

Kongeveien 26
Oslo