Wellness-osasto

Tervetuloa nauttimaan kylpyläosastostamme.Nauti hemmotteluhoidoista kauniissa Artesia Spa -kylpylässämme tai ota ilo irti kylpylän tarjoamista eduista, kuten lämpimästä altaasta, saunaosastosta, kylmästä suihkusta ja ihastuttavasta oleskelutilasta, jossa on leposohvia. Voit myös halutessasi käyttää erittäin modernia kuntohuonettamme maksutta.

Artesia SPA on ihastuttava, moderni ja tyylikäs kylpylä, jossa on runsaasti erilaisia tiloja. Täällä voit ladata akkujasi kiireisen päivän lomassa. Artesia Spa -kylpylän wellness-alueella on yhdeksän hoitohuonetta ja 11 vuodetta. Valitse laajasta valikoimasta houkuttelevia iho- ja vartalohoitoja, lääketieteellistä ihonhoitoa ja hierontoja, joista on tarjolla lukuisia eri tekniikoita.

Kaksi hoitohuoneista on omistettu suosituille DUO-hoidoille, joissa kaksi henkilöä voi nauttia hieronnasta samassa huoneessa.

Lisätietoja tarjoamistamme hoidoista tulossa pian.

Aukioloajat

Ma–la klo 8.00–20.00
Su klo 8.00–18.00

Sisäänkäynti The Pool & Spa -kylpylään tulee varata hyvissä ajoin ennen oleskelua rajoitetun kapasiteetin vuoksi.

Ikäraja

16 vuotta. Alaikäraja on 5 vuotta. 5–15-vuotiaat lapset voivat käyttää allasaluetta aikuisen hotellivieraan seurassa maanantaista perjantaihin klo 8.00–10.00 ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 8.00–10.00. Uiminen vain omalla vastuulla.

Altaan leveys: 4 m
Altaan pituus: 8 m
Altaan syvyys, matala pää: 1 m
Altaan syvyys, syvä pää: 2 m

Pääsymaksu

Hotellissa yöpyvät vieraat (yli 16-vuotiaat):

Ma–pe 195,00 NOK
La–su 250,00 NOK

Alle 16-vuotiailta lapsilta ei peritä pääsymaksua (hotellissa yöpyvän aikuisvieraan seurassa).

Pääsymaksu sisältää

Kylpylätilojen käytön, pyyhkeen, kylpytakin, tohvelit ja vettä (hiilihapollista tai hiilihapotonta). Tohvelit saa Artesia-kylpylän vastaanotosta.