Varaa

Restaurant
Restaurant
Takaisin hotelliin

Broen Bar

Nauti ruoasta ja juomista hotellimme Broen-baarissa, josta avautuvat hienot näköalat Nidelven-joen ja Blomsterbrua-sillan yli.

Uudistuneella baarilla on uusi ilme. Tarjoilemme avokeittiöstämme erinomaisia klassikkoannoksia ja uusia, kauden mukaan vaihtuvia annoksia. Haluatpa nauttia lounaan, erinomaisen illallisen tai raikkaita juomia, toivotamme sinut tervetulleeksi rauhalliseen ja viihtyisään tunnelmaan. Meillä on laaja valikoima cocktaileja ja viinejä sekä paikallisia että kansainvälisiä oluita.

Aivan Broen Bar -baarin vieressä on Broen Restaurant sekä yksityistilamme Chambre Séparée, johon mahtuu 80 vierasta. Jos olet kiinnostunut tilan vuokraamisesta, ota hotelliin yhteyttä.

Sunnuntaibrunssi Broen Bar & Restaurant -ravintolassa

Nyt voit nauttia erinomaisesta, taidolla valmistetusta sunnuntaibrunssista, johon kokosimme Nidelvenin keittiön kohokohdat. Buffetissa on runsaasti eri tavalla valmistettuja lihoja niin läheltä kuin kaukaa ja ne leikataan upealla Berkel-lihaleikkurillamme.

Fish n’ chips sekä pasta bolognese ovat brunssimme pysyviä annoksia. Luovat kokkimme valmistelevat kolmannen lämpimän annoksen kauden raaka-aineista. Myös lisukkeet vaihtelevat kauden mukaan. Kaikki jälkiruoat valmistetaan omassa jälkiruokakeittiössämme ja tarjoamme myös kakkubuffettin klassisista kakkuresepteistä. Buffet sisältää myös paikallisia ja kansainvälisiä juustoja lisukkeineen. Jos haluat annoksia muokattavan ruoka-aineallergioiden tai muiden tarpeiden mukaan, vaihtoehtoja on tarjolla pyynnöstä.

  • Sunnuntaibrunssi tarjoillaan klo 12.00–15.00 (loma-aikoina muutokset mahdollisia)
  • Aikuiset 295 NOK
  • 4–12-vuotiaat lapset 150 NOK
  • 0–3-vuotiaat lapset maksutta

Varaukset yhteydenotolla:
[email protected] |  73 56 80 00

Aukioloajat

Opening hours
Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Mon-Sun Closed
Bar: Mon-Sun Closed