Varaa

Scandic_Nidelven_frokostbuffet.jpg
Scandic_Nidelven_frokostbuffet.jpg Restaurant Scandic_Nidelven_frokostbord.jpg
Takaisin hotelliin

Aamiainen

Scandic Nidelven on palkittu Norjan parhaasta aamiaisesta 14 kertaa ja viimeksi vuonna 2022. Pyrimme jatkuvasti tekemään Norjan parhaasta aamiaisesta entistä paremman. Meillä on muun muassa aivan uusi vegaaninen aamiaisbuffet, uusi, laajempi vohvelinpaistopiste sekä parempi ja laajempi valikoima barista-baarissa. Lisäksi panostamme paikallisiin ja kauden raaka-aineisiin ja kehitämme omia tuotteitamme yhteistyössä paikallisten toimittajien kanssa.

Aloita päivä Norjan parhaalla aamiaisella

Scandic Nidelven palkittiin 2019 Norjan parhaan aamiaisen Twinings Best Breakfast -palkinnolla 14. kerran. Herää aamuun hotellissamme ja koe itse, miksi aamiaisemme on Norjan paras.

Pyrimme uudistamaan ja kehittämään Norjan parasta aamiaista vuosittain 30 prosentilla, sillä haluamme tarjota vieraillemme jatkuvasti uusia ja inspiroivia aamiaiselämyksiä. Tänä vuonna kehitimme muun muassa uuden runsaan vegaaniaamiaisen, uudistetun vohvelinpaistopisteen ja laajemman valikoiman barista-baariimme. Lisäksi panostamme paikallisiin raaka-aineisiin ja kehitämme omia tuotteitamme yhteistyössä paikallisten toimittajien kanssa.

 

 

 

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:45-10:00, Sat-Sun 07:30-10:30
 (Christmas from December 23rd - January 01st-: Mon-Sun 08:00-10:30)